maandag 15 mei 2017

Kruiwagen fort 80 liter

Kruiwagen fort 80 liter

Ruim assortiment kruiwagens van tot 1liter. Bestel direct op Wildkamp. Gegarandeerd de goedkoopste. Dagelijks nieuwe producten en aanbiedingen. Gratis bij je thuis bezorgd vanaf €4-!


Kruiwagens van alle merken op beslist. Bovendien is de kruiwagen voorzien van geprofileerde kunststof veiligheidshandvatten waardoor je meer grip heeft en de kruiwagen veiliger is in het gebruik. De kruiwagen heeft een inhoud van liter. De ronde neus maakt hem geschikt voor het nauwkeurig legen van bijv.


Deze gelaste kruiwagen , met een inhoud van liter , is de krachtpatser in de bouw. Gemaakt van staal en heeft een lange levensduur. Fort kruiwagen liter staal. Gebruik deze krachtpatser voor al het tilwerk in uw tuin!


Ook bij een verbouwing is deze kruiwagen een ideaal hulpmiddel. Deze groene kruiwagen heeft een inhoud van liter en een draagcapaciteit van maar liefst 1kg. Het is dus een geschikte kruiwagen voor de zwaarste bouwmaterialen.


Dit zorgt er voor dat je zelfs met een volle belading altijd makkelijk kan manoeuvreren met de kruiwagen. Uit onze collectie gereedschap. Het gaat om artikel, tenzij anders aangeven.


Alle kruiwagens worden, mits voorradig, binnen tot dagen gratis bij u bezorgd in zowel Nederland als Belgie. Goed Gereedschap Is Het Halve Werk. Bekijk Hier Onze Ruime Keuze. Alles Voor de Auto en Fiets.


De verzinkte bak met een inhoud van liter komt met fort sterdealer garantie. Milieuvriendelijke coating. De 6- is een kruiwagen van het bekende merk Altrad Fort.


Kruiwagen fort 80 liter

Oranje kleur, gebruikt maar in zeer goede technische staat. Heeft een goede ban kunststof bak, nieuw onderstel. Breed inzetbare kruiwagen geschikt voor zowel de wat zwaardere klussen zoals bij verbouwingen als de kleinere klusjes rond huis.


Voorzien van een rechte neus en een vlakke bak van gegalvaniseerd ijzer. De FORT TK-1kruiwagen is ondanks zijn lichte frame een krachtpatser voor alle klussen op de werkvloer, in de tuin en om het huis. Deze universele alleskunner is met zijn maximale draagvermogen van 1kg geschikt voor de zwaarste bouwmaterialen zoals stenen en tegels. De UV-bestendige bak is van polypropyleen, terwijl het buisframe van staal is. De luchtband van deze kruiwagen heeft een as van cm.


Kruiwagen fort 80 liter

De bak is gemaakt van hoogwaardig HDPE, een kunststof die zeer slijtvast is. Een kruiwagen helpt bij het vervoeren van zware objecten of grond. Tijdens het aanschaffen van een kruiwagen moet u rekening houden met de inhoud van de bak. Sommige bakken kunnen tot 1liter vervoeren andere kruiwagens tot liter.


Voor extra stabiliteit kunt u kiezen voor een model met twee wielen. Ook zijn ze verkrijgbaar met wielen, of met anti-lek wielen. Ook voor is er voor alle toepassingen een goede kruiwagen met de juiste bak. Er zijn kruiwagens met een bak van liter , 1liter en zelfs 1liter. Deze krachtpatser is ideaal voor diverse tuinwerkzaamheden zoals het vervoeren van stenen, tegels en andere zware materialen.


Kruiwagen fort 80 liter

Daarnaast is de kruiwagen ook perfect te gebruiken bij een verbouwing.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts