woensdag 31 mei 2017

Storz koppeling

Laat uw bestelling op locatie bezorgen of haal af in één van de filialen. Klusartikelen voor de laagste prijs. Koop nú Koppeling in onze Webshop of de Bouwmarkt! Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver.


Dit type koppeling wordt voornamelijk gebruikt bij de brandweer in veel Europese landen en ook voor industriële toepassingen.

Aluminium storz koppelingen , verloopkoppelingen en blindkappen. DeBrandweershop heeft een compleet assortiment slangkoppelingen en brandslangen. Snelle levering en hoge kwaliteit. Bekijk het assortiment op de site!


Storz - koppelingen Afdrukken Zoek in huidige categorie. Storz druk-zuigkoppelingen zijn lage druk symmetrische snelkoppelingen volgens DIN-norm voor waterige vloeistoffen of poedertransporten. Deze zijn geschikt voor rubber en kunststof slangen.


Wij leveren storz koppelingen van het merk AWG.

Zo is er keus uit diverse soorten en maten. Techniparts heeft het allemaal in veel verschillende maten. Storz verloopkoppelingen (brandweerkoppelingen) zijn bedoeld om slangen met elkaar of met vaste armaturen te verbinden. Op zoek naar Storz slangkoppelingen?


Vandaag voor uur bestel morgen in huis. Wildkamp helpt u graag verder! Wellplast wil veel meer zijn dan alleen maar groothandel van technische producten.


Vandaar dat we voortdurend investeren in de productkennis, zodat u altijd kunt. BTWLogin voor uw eigen prijs. Korz koppeling eenvoudig en snel bestellen.


Bestel uw storz koppelingen makkelijk en voordelig bij WitWay. Met ons ruime assortiment van ruim 10. Storz koppelingen Lichtmetalen snelkoppelingen model Storz met binnendraad.


Ruime voorraa snel geleverd. Groot assortiment Koppeling. Een halve koppeling heeft twee of drie uitstulpingen en evenveel uitsparingen. Prijzen zien en online bestellen?

Dat is mogelijk als u bent aangesloten bij een van onze dealers in de buurt. Wilt u producten verkopen als Kramp Dealer? Gratis verzending vanaf € 1excl. Dé echte specialist met gratis deskundig advies en goede service.


Bestel eenvoudig online of kom naar onze winkels. STORZ - KOPPELINGEN Deel Snelkoppelingen DN NOK Schroef- Ref.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts