vrijdag 12 mei 2017

Gaashekwerk doek

Breed assortiment gaas hekwerken uit voorraad leverbaar. Snel geleverd vanaf werkdagen. Stel jouw eigen pakket samen in minuten en geniet van jaar onbezorgde garantie! Bekijk ons brede aanbod hekwerken.


Topkwaliteit en jaar garantie!

Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver. Alle tuinartikelen shop je online. De beste keuze tegen lage prijzen! Artikel tot (van de artikelen). Winddoek ook wel zichtdoek genoemd is een PE breisel wat een effectieve windreductie van ca.


Winddoek wordt standaard geleverd met rijgogen (knoopsgaten), waarmee het doek d. Tuinhekbekleding voorkomt inkijk met privacydoek. KWALITEIT zichtbreeknet voor tuinafscheiding.

Geschikt voor het plaatsen op een bestaand hekwerk. Door het plaatsen van deze netten zal de windsterkte en zicht () op uw terein verminderen. Bescherm een gebied voor weersinvloeden en onttrek uw terrein of bouwlocatie met een hekwerk doek beperkt of volledig aan het zicht. Bij BTN de Haas kunt u voor een gunstige prijs verschillende uitvoeringen van een hekwerk doek bestellen.


De gaasdoeken hebben een windreductie van en een schaduwfactor van. Afrasteringen, gaaspanelen, gaashekwerk en gaas op rol direct uit voorraad. Alle soorten zowel geplastificeerd als verzinkt. Van kippengaas en schapengaas tot parkieten- en volièregaas. U vindt bij ons elk soort gaas voor flora, fauna of beveiliging.


En bovendien van alle grote namen als Betafence en Bekaert dus ook Arcoflor, Fortinet of Pantanet. Ben je toe aan een nieuw hekwerk bekijk dan hier het uitgebreide assortiment van GAMMA. Van houten tot ijzeren hekwerken voor de voor- en achtertuin.


Wij hebben verschillende afmetingen privacydoeken in ons assortiment. Voor iedereen is er wel een privacydoek in de gewenste afmetingen te vinden. Wij snijden de doeken namelijk voor u op maat van de rol.


Zo besteld u bij ons hét perfecte doek voor meer privacy!

Gaashekwerk met bovenbuis (puntdraad optioneel) Dit gaashekwerk is uitermate geschikt voor bedrijventerreinen en plaatsen waar veel kinderen spelen. Ook langs openbare wegen is dit de beste ABC hekwerkoplossing. Het doek word strak tegen het gaashekwerk gespannen,en aan de bovenligger vastgeknoopt aan beneden of middelste spandraad.


In het midden van het hekwerk word nog een spandraad tegen het doek gespannen en bevestigd aan de tussenpalen. Een doek die wordt gebruikt als tuinafscheiding wordt ook wel een afschermdoek genoemd. Ben jij op zoek naar tuinafscheiding doek ? Een doek als tuinafscheiding is niet ongebruikelijk, maar heel vaak komt het niet voor.


Het gaashekwerk bestaat uit palen rond met daarboven een bovenbuis van rond 42. Al onze palen en bovenbuizen zijn thermisch verzinkt! Dit betekend dat het materiaal volledig wordt samengesteld en pas daarna verzinkt en gecoat. Wij gebruiken dus hoogwaardige materialen. Dat kenmerkt een gaashekwerk van Opheij Hekwerken.


Een gaashekwerk biedt veel voordelen. Zo is het systeem erg flexibel: het kan worden geleverd in veel verschillende hoogtes en eventueel worden voorzien van puntdraden. ABC gaashekwerk met bovenbuis is de meest voorkomende uitvoering. De bovenbuis van Ø 4mm zorgt voor meer stevigheid waardoor deze uitvoering bij uitstek geschikt is voor toepassing in drukkere omgevingen, bijvoorbeeld locaties langs openbare wegen, op bedrijventerreinen en plaatsen waar veel kinderen spelen.


Afschermdoek voorkomt wind en inkijk door tuin afrastering. Meer privacy met kwaliteit afschermdoeken tegen uw tuinhek. Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw. Wij verkopen Betafence afrastering zoals gaashekwerk , hekwerk op rol als tuinafrastering, schapengaas en dierengaas.


Naast harmonicagaas bieden wij ook dubbelstaafmat (ofwel DSM) hekwerk aan. Dit type afrastering is zeer geliefd door de vele toepassingsmogelijkheden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts