donderdag 4 mei 2017

Groene regenpijp

Ontdek nu ons brede assortiment regenpijpen of vraag vakkundig advies. Regenpijpen van PVC in alle maten. Zinken regenpijpen met toebehoren. Ruime collectie stalen en zilveren sieraden voor het hele gezin. Martens PVC regenpijp groen Ømm lengte meter kopen?


Geef je regenpijp een eigen identiteit.

Overal verschijnen ze: regenpijpen met een eigen identiteit. Rustgevend groen, vrolijke bloemen, stijlvol metaal, frisse designs… de lelijk, saaie regenpijp heeft afgedaan. Zie: Pimp je regenpijp Motieven.


Wilt u de regenpijp via de bovenkant van de deksel aansluiten? Aan de onderkant van de deksel zit een ronding voor de regenpijp voorgedrukt, snij deze uit met een scherp mes zodat u de regenpijp via de bovenkant kunt aansluiten. Nu wordt al het regenwater opgevangen in de waterton.


HOSPER NL BV ontwikkelt samen met Architectuur Maken en GEP, een bedrijf gespecialiseerd in duurzame afvoer en opslag van regenwater, een groene regenpijp. Deze regenpijp met wateropvang voedt de in het product geïntegreerde beplanting en zorgt voor vertraagde wateropname. PVC buis groen met manchet klasse SN(zwaar belastbaar) KOMO, lengte meter Voor 16.

Weet iemand of er ook regenpijpen tekoop zijn in de kleur groen. De nieuwe regenpijp kan je goed op maat zagen met een standaard ijzerzaag De beugels voor de regenpijp maak je vast aan de muur door een gat te boren waar je de pin van de beugel in kan slaan. Het beste kun je daar een voeg voor nemen omdat het makkelijker gaat dan in een steen boren. Is aan te sluiten op de regenpijp d. De groene 3liter muur regenton Brick is uniek in zijn soort.


De deksel is volledig weggewerkt in het design maar wel afneembaar, handig voor als u de regenton een keer wilt schoonmaken. Dat geldt ook voor de regenpijp. Heb je genoeg regenpijpen voor een goede hemelwaterafvoer? En heb je al eens gedacht aan een regenton in jouw tuin? Met het opgevangen water kun je bijvoorbeeld de tuin sproeien.


Kunststof dakgoten of dakgoot PVC. Basis regentonnen water kan ook gebruikt worden voor het wassen van de ramen, of de auto. Omdat er geen kalk in het water zit droogt het strak op en ziet u geen vlekken of strepen.


Hang een regenpijpbak of diverse regenpijp bloempotjes aan de pijp en vul deze met leuke bloeiers. Of wat dacht je van je eigen kruidentuin aan de regenpijp ? Hoewel groene aanslag op terrastegels, stoep of oprit ook kunnen bijdragen tot het karakter van de tuin of woning wordt dit meestal ervaren als ongewenst. Mossen of algen houden het vocht vast waardoor de kans op ongelukken door gladheid toeneemt.


Een groendak heeft een aantal duidelijke voordelen, maar ook een aantal nadelen.

In dit artikel worden ze op een rijtje gezet. Met een regenton vulautomaat kun je op een eenvoudige wijze de regenton aansluiten op de regenpijp. Groendak is specialist op het gebied van groene daken.


Voor een huis, tuinhuis of schuur is een dakgoot essentieel. Een dakgoot heb je nodig om regenwater of ander hemelwater makkelijk naar de grond af te voeren. Een dakgoot verzamelt het water en leidt het via de regenpijp naar het riool, je tuin, óf naar je regenton!


Maar niets zo vervelend als een dakgoot die lekt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts