donderdag 18 mei 2017

Gardena broes

Gardena broes

Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver. Deze week extra scherp geprijsd. Door klanten beoordeeld met een 1. Specialistisch advies nodig? Of u nu moet bewateren in de kas of de oprit wilt schoonmaken. Reserveonderdelen zijn leverbaar.


Gardena broes

De zachte kunststof sproeimondjes zijn eenvoudig schoon te maken. Praktisch: besproeiing kan handmatig door de impulshendel in te knijpen of vast te zetten. Dat laatste voorkomt vermoeidheid van de hand. Met innovatieve vorstbeschermingstechnologie.


Draaibare broeskop voor het instellen van de straalvorm. Impulsgreep met vastzetknop. Aansluiting op standaardkoppeling. GARDENA Classic multifunctionele broes. De waterafgifte kan worden afgesloten.


Het innovatieve anti-lek systeem zorgt ervoor dat de broes na gebruikt niet nadruppelt. Met geïntegreerde vorstbeschermingstechnologie. De Comfort broes voor bloembedden met zachte instelbare sproeistraal is bijzonder geschikt voor het besproeien van bloem- en groentebedden en grotere beplante oppervlakken in de tuin. Voor dit type broes geldt dat u deze ook kunt ophangen of vastzetten. De handgreep is voorzien van zachte kunststof componenten waardoor hij comfortabel in de hand ligt.


Bespaar tot wel via kiesproduct. Vergelijk voor de laagste prijs. Kies uit 4producten vanaf € 99. Gardena broes met verlengstuk. Met de Classic broes beschikt u over de basisuitrusting voor besproeien.


Gardena broes

Met zijn broesstraal is hij ideaal voor het besproeien. Uit onze collectie bewatering. Warentuin heeft alles voor huis, tuin en dier! Voor het watergeven van oppervlakken kies je de broesstraal, voor potplanten de perlatorstraal en voor de effectieve reiniging gebruik je de 9-punts volle straal.


De broes met verlengstuk heeft een lengte van cm. Dit is vooral handig bij grotere oppervlakken, zoals bijv. of meld je aan en ontvang direct keuzekorting. Voor 22:besteld = morgen in huis.


De drie standen zijn ideaal voor elke manier van water geven: van een zachte tot harde straal. Ook handig dat je de stand vast kunt zetten, zodat je niet steeds hoeft te knijpen. Hierdoor kan deze uitstekend gebruikt worden om bloembedden of grote plantgebieden van water te voorzien. Als je een langere tijd aan één stuk wilt sproeien kun je de hendel vast zetten.


Je kunt sproeien door de handgreep in te drukken, maar je kunt de handgreep ook vergrendelen. Daardoor kun je sproeien zonder vermoeid te raken. Je hebt keuze uit verschillende sproeistralen: een broesstraal, sproeinevel, harde straal, perlatorstraal of een vlakke straal.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts