woensdag 10 mei 2017

Polyethyleen slang

Alle waterslang met veel voordeel op beslist. Bent u op zoek naar PE slang ? Bij MATTECH bent u aan het juiste adres! Geïnteresseerd in onze producten? Prijzen zien en online bestellen?

Dat is mogelijk als u bent aangesloten bij een van onze dealers in de buurt. Dit is de meest verkochte PE slang. Hij is extreem makkelijk te verwerken in bochten, hoeken e. Vorige pagina Volgende pagina. Hogedruk Polyamide slangen tot 1bar. Bekijk het tyleen programma in de webshop!


Slang Ø uit x inw: Werk druk. Ook de oudere naam polyethyleen wordt gebruikt, en is in feite nog de meest courante benaming bij de producenten en verbruikers van deze kunststof.

Vroeger werd het ook wel als polymethyleen aangeduid omdat het ook gezien kan worden als een keten van aaneengeschakelde methyleengroepen. U kunt voordelig, eenvoudig en snel uw tyleenslang kopen bij PVC Voordeel! Met onze slangen en bijpassende koppelingen zet u zelf gemakkelijk en in zeer korte tijd een gas- of waterleiding in elkaar.


De verschillende soorten en afmetingen in ons uitgebreide aanbod zorgen ervoor dat u altijd het type slang vindt dat u nodig heeft. Opzoek naar polyethyleen slangen, buizen en koppelingen? Handelsonderneming Smolders heeft voor u een ruim assortiment polyethyleen slangen, buizen en polyethyleen koppelingen. De veelzijdigheid van de PE buis maakt hem zeer populair. Doordat de slang uit PE bestaat is plaatsing in een mantelbuis onnodig.


Vind de beste selectie polyethyleen slang fabrikanten en ontdek goedkope producten van hoge kwaliteit polyethyleen slang voor de dutch luidspreker markt bij alibaba. Blijf op de hoogte van het laatste nieuws. Meld u aan voor onze INDI-nieuwsbrief. U ontvangt deze nieuwsbrief keer per maand. Wij gaan zorgvuldig met uw gegevens om.


Dit betreft een foto of tekening voor een overzichtsproduct. Ga naar een onderliggend product om de foto van dat product te bekijken. PE polyethyleen slang 432.


Grote voorraa spoedleveringen en betalen op factuur.

Ruim assortiment waterslang. De afkorting zpe staat voor zacht polyethyleen. Tegenwoordig wordt ook vaak de aanduiding polyetheen gebruikt. Zpe materiaal is zeer flexibel en is daarom ideaal voor de aanleg van waterleidingen en waterafvoeren. Je kan met een zpe slang heel gemakkelijk bochten maken.


Let op dat u de slang diep genoeg ingraaft. De slang kan zo de grond in, er hoeft geen extra beschermingsbuis omheen. Kan als persluchtslang of als drinkwaterslang (NSF-keur) worden toegepast.


Polyethyleen slang heeft een goede chemische bestendighei bijvoorbeeld tegen ammoniak. Deze slang is van de bekende leidingmaterialen mechanisch de zwakste, het knikt gemakkelijker dan PA, is gevoelig in de drukvastigheid bij hoge temperaturen. LDPE is de meest gebuikte variant.


Beide types zijn tegen bestand tegen chemische stoffen. De HDPE heeft een grotere buigradius en kan hogere drukken verdragen. Om de best mogelijke service en de correcte werking van onze website te garanderen, maken wij gebruiken van cookies.


Als u doorgaat met surfen op de site, gaat u. Tyleen - ook wel polyethyleen genoemd - is een polymeer en een vaak gebruikt (bouw)materiaal. Het is buigbaar en flexibel. Het kan zowel boven- als ondergronds dienst doen. Algemene materiaaleigenschappen Polyethyleen (PE) De thermoplastische kunststoffen kunnen worden onderverdeeld in twee subgroepen: amorfe en semikristallijne thermoplasten.


Polyethyleen is een vertegenwoordiger van de polyolefinen, die een eigen groep vormen binnen de semikristallijne thermoplasten. Door de toevoeging van roet in de zwarte plaat is deze ook nog eens UV-bestendig. De meest voorkomende kleuren zijn zwart en naturel wit.


Deze platen zijn door en door gekleurd. Het materiaal is door een vettige eigenschap niet te lijmen of te kitten. Spring voorbij de navigatie.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts