maandag 22 mei 2017

Kunstgras noppen

Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver. De grootste collectie kunstgrassen hier! Check ons aanbod kunstgrasvoetbalschoenen voor heren die zijn gemaakt voor échte winnaars. Kunstgrassen tegen de laagste prijzen. Multinoppen zijn ideaal om je voort te bewegen op harde ondergronden en kunstgras.


Kunstgras noppen

De dicht bij elkaar geplaatste noppen zorgen voor extra demping en minder snelle slijtage, wat essentieel is bij voetballen op deze ondergronden. De kunstgras schoenen hebben speciale noppen en zijn ideaal om je voort te bewegen op harde ondergronden en kunstgras. Wij hebben een ruim aanbod aan kunstgras voetbalschoenen van de beste merken.


Wij zullen het altijd afraden om met FG- noppen op kunstgras (AG) of hybride velden (een combinatie van natuurgras en kunstgras ) te spelen. Belasting van het lichaam. Wanneer je met FG noppen op kunstgras speelt, stel je je lichaam bloot aan onnodige belasting waardoor je een grotere kans op blessures loopt.


Adidas kunstgrasvoetbalschoenen hebben meer noppen dan gewone voetbalschoenen. Dit is om ervoor te zorgen dat je meer grip hebt op de harde ondergrond die met korrels van rubber of kurk is bezaaid. Op gewone velden heb je minder noppen die ook nog eens iets langer zijn, maar op kunstgras gaat het er vooral om dat je stabiel kunt blijven. De stalen variant van deze noppen is zelfs op kunstgras verboden.


Meestal zijn de kunststoffen en aluminium versies van noppen toegestaan. Als je toch lange afschroefbare noppen bevestigd aan je kunstgras voetbalschoenen, vergroot je niet alleen de kans op blessures, je vernielt ook het kunstgrasveld! Het is belangrijk met plezier te kunnen voetballen. Hieronder een overzicht met handige tips voor veilig en verantwoord kunstgras.


Kunstgras noppen

Voor kunstgras heb je speciale schoenen. Er zitten meer noppen op de zool en zijn korter. Als je met normale stalen noppen speelt blijf je als het ware in het stugge kunstgras haken.


Toegevoegd na minuten: Een hoop verenigingen trainen zelf als op kunstgras zonder dat ze een kunstgras hoofdveld hebben. We kopen zelf groot in, waardoor we een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding garanderen. Bij ons kun je dus kwalitatief kunstgras kopen tegen een scherpe prijs! De noppen zijn vrij kort, hebben een andere vorm en positionering zodat je niet vast komt te zitten op het wat stroeve kunstgras.


Kunstgras noppen

Ook deze voetbalschoenen hebben een groter aantal noppen (soms wel tot 25). Een belangrijk pluspunt van de artificial ground schoenen is dat de zool speciaal is gemaakt om slijtage door het kunstgras tegen te gaan. Met de poolhoogte van kunstgras bedoelen we de langste sprieten in het kunstgras. Dit is gemiddeld 35mm, maar korter is ook mogelijk, bijvoorbeeld 20mm.


Lees meer over het kiezen en leggen van kunstgras op deze pagina. Bij GAMMA bieden we je grastapijt aan, kunstgrastegels en kunstgras op maat. Wie standaard op een kunstgras voetbalveld speelt, kan het beste voor speciale kunstgras voetbalschoenen kiezen. Deze voetbalschoenen herken je aan de afkorting ‘AG’ (Artificial Ground) in de naam van de schoen.


De noppen van deze voetbalschoenen zijn een stuk korter en hebben een andere vorm. Het is zelfs mogelijk om antislip grastapijt aan te schaffen. In dat geval zitten er speciale antislip noppen onder het naaldvilttapijt, voor extra veiligheid en duurzaamheid. Dankzij deze noppen wordt uw naaldvilttapijt een perfecte ondergrond voor tuinmeubilair of spelende kinderen. Bij VoetbalDirect vind je ze!


Bij sommige voetbalschoenen kun je de noppen er af draaien en vervangen voor of kortere of langere noppen. Dit is vaak het geval bij SG (soft ground) voetbalschoenen, omdat je bij dat soort schoenen(en velden) er baat bij kan hebben om nog langere of kortere noppen te hebben. Zo heb je bijvoorbeeld wel een worteldoek nodig om te voorkomen dat er onkruid in je kunstgras gaat groeien. Bekijk hier ons stappenplan over kunstgras aanleggen.


Online je kunstgras kopen en netjes thuisbezorgd krijgen. Als je geen tuin hebt maar wel een balkon waar je graag zit, dan kun je ook daar kunstgras leggen. Geef je balkon een zomerse sfeer en kies een mooi stukje kunstgras. Je hoeft niet meer de saaie balkonvloer te zien. Deze zool heeft dan ook altijd ijzeren noppen , ook wel losse noppen of schroefnoppen genoemd.


Al dan niet in combinatie met plastic noppen. Deze zool mag enkel gebruikt worden wanneer de ijzeren noppen vlot de grond in gaan! AG -Artificial Ground - kunstgras. Welke voetbalschoen voor kunstgras ? Een veelgestelde vraag met een specifiek antwoord. Waarom zou ik voetbalschoenen voor kunstgras kopen?


Naast de speciale eigenschappen van ag voetbalschoenen voor kunstgras vervalt je garantie bij de meeste bedrijven als bijvoorbeeld je met lange noppen op kunstgras gaat spelen. Die schoenen zijn specifiek ontwikkeld voor natuurgras en gaan daarom sneller stuk op het wat stuggere kunstgras. Nooit meer problemen met uw gazon, dankzij het goedkope kunstgras van kunstgras -grastapijt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts