woensdag 17 mei 2017

Natuurlijk zwembad

Meer geluksmomentjes buiten! Laat je inspireren door het aanbod. Shop jouw artikelen bij Wehkamp. Vind items binnen jouw budget. Ontdek het assortiment van Wehkamp.

Jouw nieuwe favoriete Zwembadje kopen? Ga naar Leen Bakker of bestel eenvoudig online! Bestel Zwembaden eenvoudig online of bezoek een Leen Bakker winkel in de buurt! Een natuurlijk zwembad wordt natuurlijk gezuiverd en het hele jaar mooi dankzij Florijk.


Niet alleen profiteert u vanaf nu van veel gezonder, natuurlijk gezuiverd zwemwater, ook worden de exploitatiekosten aanzienlijk verlaagd. Natuurzwembad versus chloorzwembad. Een natuurzwembad van Biotop is hierdoor een baanbrekend alternatief voor het traditionele gechloreerde zwembad.

Filtersystemen voor de zwemvijver. In tegenstelling tot zwembaden , wordt een zwemvijver gezuiverd door een natuurlijk filtersysteem. Er bestaan twee soorten: een zandfilter of een heliophytenfilter. Men kan kiezen voor strakke lijnen die modern ogen of voor organische vormen die natuurlijker ogen.


Belangrijk om weten is dat hoe eenvoudiger de vorm van het zwembad , hoe efficiënter de filtratie zal zijn. De constructie is eenvoudig, het onderhoud miniem en de bouwkosten vallen mee. Het enige nadeel zijn de muggen en hun nakomelingen, maar ook hiervoor bestaan er oplossingen. Ultimate: een natuurlijk zwembad dat zelf aan het denken gaat, is nog net niet aan de orde, maar de zeer eenvoudig te bedienen domotica, ook vanop afstand overigens, helpt u in deze topreeks wel een flinke stap vooruit.


Het zwembad is een full option versie van het Improved-model. Het elektriciteitsverbruik is hoger dan bij een traditioneel zwembad dat met een intelligente filterpomp is uitgerust. Maar de kosten voor het onderhoud met chemische producten zijn zo goed als onbestaand. Wat zijn de voordelen van een natuurlijk zwembad.


Landschapsarchitectuur: een natuurlijk zwembad kan perfect in elke tuin geïntegreerd worden. Vanuit onze fascinatie voor vormgeving en ultiem zwemcomfort houden we steeds de vinger aan de pols van de nieuwste evoluties. Geen architect in de wereld kan wedijveren met de creatieve kracht van de natuur.

Bekijk meer ideeën over Zwembaden. De Canarische Eilanden tonen dit aan met al hun pracht en praal en beschikken over een groot aantal natuurlijke zwembaden met kristalhelder water. In dit soort kleine zwembaden staan plezier en vermaak voorop.


Het is natuurlijk een heel ander soort zwembad dan de standaard ingegraven zwembaden zoals we zie veelal hiervoor zagen. Het kleine zwembad dat we hier zien is ideaal voor mensen die gewoon af en toe even af willen koelen. Let vooral ook even op de transparante buitenzijde.


Uitgangspunt: de eigenares wilde een zwembad , haar echtgenoot droomde van een vijver. Het logische compromis: een zwemvijver! Niemand hoeft hier tussen de planten te zwemmen! Wij ontwerpen al onze baden vanuit de wensen en eisen van onze opdrachtgevers, iedere opdrachtgever en ieder project is uniek.


Dit is de reden dat er geen standaard model of eenheids prijs beschikbaar is. De prijs van een zwemvijver is per mlager dan van een natuur zwembad. Aangezien het natuurlijk zwembad niet wordt behandel komt het niet in aanmerking voor de benaming zwembad. Het is volledig ecologisch en biologisch, aangezien de zuivering van het bekken wordt uitgevoerd door waterplanten en micro-organismen. Een standaard zwembad moet je heel nauwkeurig onderhouden om te voorkomen dat er bacteriën in komen.


Je moet een juiste balans zoeken tussen chemicaliën voor de zuurtegraad en de hoeveelheid chloor te regelen. Bovendien moet je het water regelmatig verversen om alles hygiënisch en gezond te houden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts