maandag 16 april 2018

Eurom golden

Eurom golden

Kies uit producten vanaf € 660. Eurom Golden prijzen vergelijken. Alle merken terrasverwarming online. Grootste aanbo de laagste prijzen. Deze terrasverwarmer is niet alleen zuinig in gebruik, maar dankzij de sterke reflector geeft deze ook veel warmte af.


Eurom golden

Elektrische terrasverwarming, Terrasverwarming. De sterk weerkaatsende reflector zorgt voor een hoog rendement waardoor het op koele avonden nog heerlijk vertoeven is. Daarnaast heeft de Halogeen lamp een korte golf, wat betekent dat de warmte nauwelijks verwaaid.


De Golden Shadow heeft een aluminium behuizing, waardoor deze uitermate licht is. Verwacht geen binnenverwarming, maar voor buiten echt zeer goed te doen. Deze lamp is veel minder fel dan andere lampen, waardoor het licht een stuk aangenamer is.


Bespaar tot wel via kiesproduct. Ook deze terrasheater is voorzien van een gouden buis die ervoor zorgt dat er een hoger rendement wordt behaald. Heel vervelen maar gelukkig kunt u een nieuwe lamp kopen. Deze krachtige terrasverwarmer is voorzien van een golden carbonlamp die een zeer aangename warmte geeft en het lichaam snel opwarmt.


Nu al vanaf €1op Beslist. Nee, hij heet geen Golden Shadow. Oke, het blijft een beetje een opvallende naam als je bedankt een heater, schaduw te noemen, maar er zit een logica achter. De terrasverwarmer heeft een gouden buis die voor een groter rendement behaalt uit de halogeenlamp. Heerlijk nog in het najaar genieten van je terras of balkon?


Help anderen en geef jouw mening over dit product. Heb het artikel geprobeerd maar weel snel geretourneerd. In specificatie staat dat het wel tot 25mhet terras kan verwarmen.


Ik zat op meter afstand recht voor het apparaat en voelde nauwelijks warmte. Op dat moment was het terras bijna afgesloten en de buiten temperatuur was circa graden. Het grote verschil is hierbij dat de Ultra RCD uitgevoerd is met een handige afstandsbediening. Hiermee kunt u het toestel in- en uitschakelen, maar is de heater ook te dimmen. Om deze reden is de bevestiging in een hoek van maar liefst 1graden te draaien.


Eurom golden

Omdat de terrasverwarming steeds vaker een permanente plek krijgen binnen het huishouden etc, wordt het design steeds belangrijker en mooier. De heater is ideaal voor buiten gebruik door de stralingswarmte die het toestel geeft. Hij heeft een strak design en heeft een omkasting bestaande uit aluminium. De halogeenlamp heeft een korte golf wat betekent dat de warmte nauwelijks verwaaid.


De Halogeen lamp heeft een korte golf wat betekent dat de warmte nauwelijks verwaaid. Doormiddel van een afstandbediening is de terrasverwarmer op afstand te bedienen. Zo kunt u lekker blijven zitten in uw loungeset. Ultra staat voor nog meer warmte en minder.


Eurom golden

Nieuw Ophalen of Verzenden. Voordeel van deze lamp is dat deze een zeer aangename warmte geeft en het lichaam direct snel opwarmt. Daarnaast wordt de warmte krachtig weerkaatst door de kwalitatief sterke reflector en verwaaid deze nauwelijks.


In totaal heeft u de mogelijkheid om dit model op drie verschillende manieren te gebruiken, namelijk als plafondheater, wandheater of als parasolheater.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts