vrijdag 6 april 2018

Gipshoes zwemmen

U kunt direct gericht zoeken naar de juiste gipshoes ter bescherming van uw gips. Maak uw keuze of u een gipshoes zoekt voor kinderen of volwassenen. Daarna kunt u uw keuze maken voor een gipsbeschermhoes voor uw arm en. Een gipshoes om mee te zwemmen koopt u bij stelcomfortshop.


AquaShield beschermhoezen zijn gemaakt van huidvriendelijk, elastisch polyurethaan. Onze gipshoezen zijn 1 waterdicht en kunnen meerdere malen worden gebruikt.

Ze zijn sterk, meermalen te gebruiken en gemakkelijk aan te brengen. Bloccs Zwemhoes Gipshoes Hele Arm Kind - Jaar. Uw verband of gips wordt nat tijdens het douchen, dat is te voorkomen door een gipshoes voor arm, been of voet.


Deze beschermhoes is waterdicht waardoor u zorgeloos kunt douchen. Bij ons kunt u een gipshoes kopen kinderen en volwassenen. Gipshoes voor kinderen ter bescherming van het gips of verband tegen water en vuil. Bestel direct in de webshop van gipshoeswinkel incl.


Graag wel eerst overleggen met uw arts. Tevens kunt u douchen met gips met de Bloccs gipshoes.

Bloccs is ook bekend als douchehoes, douchezak been of douchezak arm. Bloccs zwemhoes is gemaakt van natuurlijk rubber. Bloccs heeft een gipshoes been en gipshoes arm versie.


Voor een stukje ontspanning en de nodige hygiëne is het heerlijk om te douchen of badderen. Fijn voor je spieren en je frist er heerlijk van op. De zwemhoes voor gips om een arm of been is volledig waterdicht, waardoor voorkomen wordt dat er vocht bij het gips komt.


Daarbij sluit de zwemhoes goed aan op de huid van uw kin om speling tegen te gaan. Nadat u de gipshoes voor het zwemmen gebruikt heeft, hoeft u deze niet weg te gooien! Integendeel, de zwemhoes kan meerdere keren gebruikt. Gipshoezen zijn niet geschikt om te gebruiken bij een open wond zonder verband.


Let bij de aanschaf van de gipshoes op het doel van het gebruik. De Atlantis gipshoes voor kinderen beschermt het gips van uw zoon of dochter tijdens het douchen en baden. De gipshoes is niet geschikt voor open en onbedekte wonden en niet geschikt om mee te zwemmen. Deze multifunctionele gipshoes van Bloccs biedt een veilige bescherming voor de huid en houdt het gips kurkdroog tijdens DOUCHEN, WASSEN, BADEN EN ZWEMMEN ! De Bloccs is de sterkste gipshoes op de markt verkrijgbaar en is onderscheidend vanwege zijn comfort en kwaliteit. Lomedshop maakt gebruik van cookies ter verbetering van de gebruikservaring van onze website.


Daarnaast plaatsen wie ook cookies van derde partijen. De Bloccs gipshoes heel arm voor volwassenen is de ideale waterdichte gipshoes voor mensen vanaf jaar.

Deze afsluiting maakt de gipshoes geschikt voor tijdens het douchen, maar ook tijdens het zwemmen. De Bloocs gipshoes voor volwassenen heeft een lengte van. Douchehoezen beschermen uw gips of verband tijdens het douchen en baden. De elastische sluiting zorgt ervoor dat er geen water in de hoes kan komen. De hoes kan men gemakkelijk zelf omdoen en kan meermalen gebruikt worden.


Niet geschikt voor open wonden en onbedekte wonden. De ring is blauw van kleur. Wij bieden gipshoezen voor de onderarm en het gehele arm. Om met gips te kunnen douchen of zelfs in bad te kunnen zijn er hoezen die over het gips kunnen worden geschoven. Hierdoor blijft het gips van het vocht afgesloten en blijft het gips droog.


Gipshoes of douchehoes zijn voor uw arm of voet in maten te verkrijgen. Door deze gipshoes blijft je gips droog. Dit is erg belangrijk, omdat je been, arm of voet-enkel anders te lang vochtig blijft doordat het gips nog nat is.


Met een gebroken arm in het gips kun je douchen met hulp van een Limbo gipshoes. Deze hoes is door een speciale sluiting makkelijk met één hand aan te brengen. Met de hoes blijft gips, verband of een prothese droog.


Het is raadzaam om de gipshoes niet rechtstreeks onder de waterstraal te plaatsen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts