vrijdag 27 april 2018

Openingstijden de bonte wever assen

Vergelijk en spaar tot. Vind en boek nu uw droomaccomodatie bij TUIvillas! Boek het De Bonte Wever , Assen. Hotel, sport- en eventcentrum. U krijgt direct een bevestiging.

Maar naast het golfslagba de wildwaterkreek en de glijbanen, valt er nog veel meer te beleven.

De kids spetteren er lekker op los in het peuterbad. U kunt bijvoorbeeld baanzwemmen in het 25-meter bad (binnen of buiten). Breng een bezoek aan de sauna- en rustruimte (gekleed) die volledig in het teken staat van ontspanning.


De Bonte Wever hanteert een handig all-in tarief voor een bezoek aan het subtropisch zwem- en saunaparadijs. De meest volledige site met ruim 66. De Bonte Wever is het meest complete viersterrenhotel van Nederlan vlak bij de historische binnenstad van Assen.


Ik ben voor de eerste keer met mijn vriendin in de.

Verrassend compleet met een unieke 4-sterren all-inclusive hotelaccommodatie. Ons complex biedt ontelbare mogelijkheden op zeer uiteenlopende gebieden. Centraal gelegen, nabij de Atreft u De Bonte Wever Assen , hét hotel, congres-, sport- en evenementencentrum van het noorden. Neem contact op met De Bonte Wever Assen. Voordelig hotelarrangement.


Maak gebruik van de lage prijs! Zaterdag, zon- en feestdagen: 10. Openingstijden zwem- en saunaparadijs.


Losse kaartjes voor het zwembad hoeft u niet te reserveren, maar kunt u gewoon bij binnenkomst halen bij de centrale receptie. Voor welke gelegenheid dan ook, sportief, ontspannen feestelijk of zakelijk. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen. Je hebt tijdens openingstijden toegang tot het subtropisch zwembad met golfslagba wildwaterkreek, glijbaan, buitenzwembad en saunaparadijs (het dragen van badkleding is verplicht).


Subtropisch zwem- en saunaparadijs De Bonte Wever heeft een golfslagba whirlpools, wildwaterkreek, peuterba glijbaan, kruidenbaden, zonnebanken (tegen betaling), Finse sauna, Kelosauna, Turks Stoomba voetenbaden, douchestraat, infrarood warmtebanken en een 25- meter verwarmd buitenbad met ligweide. All-inclusive concept De Bonte Wever. In het subtropisch zwemparadijs kan iedereen genieten van volop waterplezier.

Trotseer de golven in het golfslagba laat je meevoeren in de wildwaterkreek of waag een afdaling van de glijbaan. Wij helpen je de ideale reis te plannen!

De winkel is vermeldt in categorie IJsbanen. U kunt natuurlijk bij ons terecht voor ontbijt, lunch en diner, maar ook voor een high tea, zondagsbrunch, tussendoortje, snack of goede borrelbite bent u van harte welkom in één van onze restaurants. U kunt bij De Bonte Wever zwemmen in diverse soorten zwembaden, glijbanen, whirlpools en andere watertoestellen. Assen ligt in de provincie Drenthe waarvan het de hoofdstad is. Zwem- en saunaparadijs De Bonte Wever.


Assen heeft wijken die soms weer zijn opgedeeld in buurten. Assen , die ook te vinden zijn in de rubriek bonte wever ! De beschikbaarheid wordt opgevraagd. Het oudste is het centrum. Tip: blijf slapen in het all-in hotel De Bonte Wever Assen en maak er een dagje en nachtje weg van.


Een ogenblik geduld alstublieft. Ook openingstijden , foto's, menukaart en mogelijkheid tot reserveren. De sluiting van de baan in Assen betekent na jaar ook het einde voor IJsspeedway in Assen.


Initiatieven Door de definitieve sluiting van de Asser ijsbaan zijn er initiatieven ontstaan voor nieuwe schaatshallen in onze provincie. Van tot en met maart wordt de laatste editie gehouden op het ijs van De Bonte Wever. Zo kun je er faciliteiten vinden als een zwembad en een bowlingbaan om gezellig leuke dingen te doen met de familie, maar kun je er ook eten en zelfs een hotelkamer boeken. Gelegen aan de rondweg van Assen zijn wij uitstekend bereikbaar met ruim voldoende (gratis) parkeerplaatsen.


De Bonte Wever in Assen biedt eigenlijk alles wat je mag verwachten van een all-in locatie voor ontspanning en entertainment.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts