dinsdag 10 april 2018

Steigerhouten opbergkast

Goedkope Opbergkasten vind je op beslist. Profiteer van deze aanbieding en koop Opbergkasten met korting! Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver.


Vind opberg kast het nu op Kensaq. Mooie producten met aantrekkelijke prijzen en gratis verzending! Met een steigerhouten kast beschikt u over een functionele eyecatcher in uw interieur.

Voor een gezellige sfeer in de woonkamer kunt u een boekenkast, dressoir of tv-meubel van steigerhout gebruiken. Onze robuuste steigerhouten kasten zijn ook in andere kamers als praktische sfeerbepaler neer te zetten. Deze stevige steigerhouten kast biedt veel opbergruimte en is ideaal als kledingkast, buffetkast of als opbergkast in de bijkeuken. De kast is gemaakt van oud en gebruikt steigerhout , en is volledig geschuurd.


Bekijk hier ons ruime assortiment. Steigerhouten opbergkasten zijn leverbaar in diverse modellen. Ook met bijpassende tafels of laden kasten.


Wij maken ook graag een steigerhouten kast naar uw wensen en maten.

Een kast van steigerhout past in elk interieur. Gratis bezorgd in Nederland. Marktplaats biedt alles voor de inrichting van je huis.


Van banken tot openhaarden, kom kijken en laat je inspireren! We hebben het grootste assortiment direct online te bestellen. Wij, Barts meubelen, maken en verkopen meubelen op maat van steigerhout en eikenhout.


Ook boomblad-tafels, zowel online als in onze showroom te Heerle NB. Hier slaag je zeker als je op zoek bent naar een steigerhouten tafel, kast of steigerhouten bed. Wij helpen je er graag mee.


In een handomdraai bij u geleverd. Meer geluksmomentjes in een gezellig huis! Maak van jouw huis jouw thuis. Ontdek ons unieke woonassortiment online. Inclusief steigerhouten deurtjes en twee extra legplanken.


Bestel deze mooie steigerhouten wandkast in de gewenste maatvoering. Ook is het mogelijk om de kast in de gewenste kleur te laten behandelen. Of je nou een, eigenzinnig vintage, landelijk of ultramodern interieur hebt, de steigerhouten meubels van Eco steigerhout passen door hun uitstraling in elk interieur.


Een steigerhouten opbergkast Pascal.

Past prima in uw kantoor of een slaapkamer. Mogelijk om zelf de aantal legplanken of een hang roede te kiezen. Gemaakt van goed gedroogd oud steigerhout. Netjes glad geschuurd en onbehandeld. Behandelen is aan te raden.


Vorige Artikel van Volgende. Gecombineerd met wit vurenhout wordt het een trendy blikvanger in je woonkamer of slaapkamer. Deze kast is uitgevoerd met twee openslaande steigerhouten deuren en in het midden voorzien van steigerhouten opbergbakken.


De deuren zijn voorzien van kasteelscharnieren. Deze opbergkast van steigerhout komt goed van pas als je – de naam zegt het al – iets veilig op wil bergen tijdens een beurs of evenement. Denk aan je telefoon, portemonnee of andere waardevolle spullen. Met het slot sluit je de steigerhouten opbergkast gemakkelijk af. Waar je steigerhout in het verleden voornamelijk als tuinmeubelen voorbij zag komen, is de trend inmiddels binnenshuis ook behoorlijk aangeslagen.


Deze steigerhouten kast is gemaakt van whitewash- steigerhouten latten. Een handige opbergkast , die niet teveel ruimte inneemt. Door de kistgreep, staarthengen en de zwenkwielen krijgt deze kast van steigerhout een echt stoer uiterlijk.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts