maandag 30 april 2018

Tondeuse professional

Alle haren op gelijke lengte. Specialistisch advies nodig? Achteraf betalen mogelijk. Toe aan een zachte en gladde huid? Vergelijk alle scheerapparaten snel en gemakkelijk op Vergelijk.


Kies nu uit de diverse kwaliteitsmodellen voor professioneel of thuisgebruik.

Uiteraard zijn de haar tondeuses ergonomisch ontworpen en functioneel in het gebruik. Voor professionele tondeuses van onder andere de merken Wahl, Moser, Gammapiú en meer kun je terecht in onze webshop of in één van onze winkels. Ook voor neus- en oortrimmers kun je hier terecht.


Wil je deskundig advies van onze professionals dan kun je terecht bij onze klantenservice. Bestel de beste tondeuses nu bij WAHL. Elke professional weet dat regelmatig onderhoud heel belangrijk is.


Een goed onderhouden tondeuse gaat veel langer mee en presteert optimaal tijdens elke scheerbeurt. Een slecht onderhouden tondeuse maakt namelijk meer lawaai en slijt veel sneller. De tondeuse is inclusief reinigingsborstel, lader en laadstation.

Je laadt het apparaat in uur volledig op. Bovendien kan je zo een tripje naar de kapper besparen. Welke de beste tondeuse is voor jou, ligt aan de verschillende extra functies die voor jou van belang kunnen zijn.


Door ons ruime aanbod aan tondeuses vind je zeker een geschikte tondeuse voor ieder type haar. Tondeuse Wil je een nieuwe tondeuse kopen? Hoewel de andere merken goedkoper zijn zul je van deze professionele tondeuses veel langer plezier hebben. De motoren zijn rustig, krachtiger en ook de messen zijn van superkwaliteit. Veel van onze klanten gebruiken hun Moser of Wahl tondeuse al meer dan jaar.


Dan zit je goed bij Blokker. Vind de beste selectie tondeuse professional fabrikanten en ontdek goedkope producten van hoge kwaliteit tondeuse professional voor de dutch luidspreker markt bij. Van een beginners tondeuse tot een kappers tondeuse voor de meer ervaren kappers, met onze tondeuses knip, scheer en trim je jouw haar makkelijk in de leukste stijlen! Deze professionele tondeuse zorgt voor jarenlang plezier. De snijkop is voorzien van titanium-geslepen rvs messen.


Dit zijn de tondeuses die op dit moment het meest zijn verkocht. Handig als je op zoek bent naar een nieuwe tondeuse. Een tondeuse koop je namelijk niet zomaar.


Om jouw ideale coupe te creëren, is het essentieel dat de tondeuse op de juiste kniplengtes trimt.

De Wahl Super Taper is ontworpen met kwaliteit in het achterhoofd. Deze tondeuse heeft u jaren lang plezier van. Zeer krachtig, scheert mooi kort en is roestvrij. Met de verstelhendel is scheren op elke lengte mogelijk.


Trek jouw haar weer strak met een professionele tondeuse. Jouw gemotoriseerde vriend zorgt voor een gezellig, zoemend geluid en een fris, geschoren kapsel. Laten we gelijk inzoomen op wat voor jou de beste tondeuse is.


Als eerste moet deze zoemmachine lekker in de hand liggen. Daarom heb je de keuze uit een grote of mini tondeuse.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts