vrijdag 13 april 2018

Hoes voor statafel

Diverse kleuren, voor €195. Bestel nu uw statafelrok online! Haal vandaag nog die nieuwe Statafel in huis. Groot assortiment Statafel. Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver.

Onze statafelhoes stretch en statafelrok zijn uitermate geschikt om uw feest of evenement een professionele uitstraling te geven. Een hoes zorgt ervoor dat de statafel er strak en slank uitziet. Professionaliteit binnen klik bereik! Ook bescherm je de tafel tegen beschadigingen. Dit is ideaal voor feesten en andere evenementen.


Statafelhoes model koning voetbal kleur oranje met kroon print voor statafel. Geef een statafel nét dat beetje extra met deze zwarte hoes. Deze statafelrok is geschikt.

Leuk voor bij feestjes of barbecues. De zwarte tafelhoes vormt zich organisch om de tafel heen. Exclusief tafel, deze is ter illustratie. Let wel op, de hoes is erg elastisch en kan zich daardoor nogal straks om het meubel vormen.


De hoezen geven een nette uitstraling aan uw tafels en zijn geschikt voor bruiloften, evenementen en andere festiviteiten. De hoezen zijn voorzien van een lint, hiermee kunt u een mooie strik maken. Mooie producten met aantrekkelijke prijzen en gratis verzending! Specialistisch advies nodig?


Hoes voor de statafel van Barscher. Maakt van een kale statafel een elegante blikvanger in een handomdraai. De hoes is geschikt voor in de wasmachine en wasbaar tot 40ºCPassend bij de Bartscher party - statafel , Art.


Verleen uw evenement een zweem van elegantie en maak van de Bartscher party - statafel een stijlvolle blikvanger. Statafel rok Party, kleur wit (kleur: 61), verkrijgbaar voor statafels met een bladmaat van - cm. Stof: Poly - Jersey, 1 Polyester.


Wasvoorschriften: Maximaal 40°C. Licht centrifugeren en nat ophangen.

Voor wit en ecru lichtblekendemiddelen beperkt mogelijk. Voor kleuren geen chloorhoudende bleekmiddelen gebruiken. Combineer bijvoorbeeld voor een klassiek effect eens de statafelrok zwart met de statafelrok wit. Of kies voor Koningsdag of een voetbalwedstrijd bij meerdere statafels voor hoezen in de kleuren roo wit blauw en oranje. Of combineer de kleuren van je bedrijfslogo op statafel met een statafelhoes en topcover.


Geef uw statafel een unieke uitstraling met de chique tafelkleden van Statafelshop. Statafelhoezen dienen naast het beschermen van je statafel ook als versiering. Gebruik voor kleuren geen reinigingsmiddelen met chloor.


Voor elke gelegenheid is er wel een kleur statafelhoes verkrijgbaar. Statafelrokken zijn in verschillende maten verkrijgbaar, zodat ze perfect passen om jouw statafel. Door het rekbare materiaal van een statafelhoes zijn deze hoezen erg makkelijk in gebruik.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts