maandag 30 april 2018

Betonnen damwanden

Betonnen damwanden

Vraag nu uw offerte aan, bel voor de scherpste prijs. Keerwanden snel uit voorraad geleverd. Bespaar tot wel via kiesproduct. Gezien het aantal kilometer aan betonnen damwand die Wiers Waterbouw de laatste jaar heeft aangebracht durven wij te stellen dat het aanbrengen van betonnen damwanden één van de specialiteiten van ons bedrijf is.


Betonnen damwanden

Indien gewenst kan de damwand afgedekt worden met een geprefabriceerde afdeksloof. Indien men kiest voor betonnen damwand , dan kiest men voor een duurzaam product. Uitvoeringsmogelijkheden 4. Stalen damwand , afmeting in cm. We hebben een aantal gegevens van u nodig zodat wij een offerte op maat kunnen maken. Kleur : groen of gebroken wit.


Betonnen damwanden : lange levensduur. Naast kunststof, houten en stalen damwanden plaatst Jonkers ook betonnen damwanden. Vooral voor wanden en funderingen van garages en kelders is zo’n betonnen damwandsysteem geschikt. In de studie is de toepasbaarheid onderzocht van betonnen profielen voorgespannen met ARAPREE, bij vier verschillende oevers.


Betonnen damwanden

Er zijn twee lage (en meter kerende hoogte) en twee hoge oevers (en meter) bekeken. Allereerst zijn negen verschillende damwanden bepaald en onderling afgewogen aan de hand van diverse criteria. De voorgespannen betonnen damwand is geschikt voor het opnemen van zowel horizontale als verticale belastingen. Beton is het sterkste materiaal wat gebruikt wordt voor de bouw van damwanden en zorgt voor een sterke fundering. In tegenstelling tot de stalen damwandelementen kunnen betonnen damwanden niet alleen een grond⁄waterkerende functie vervullen.


De vorm van de spanwand-elementen komt bijna geheel overeen met die van de stalen damwand. Daar waar in het verleden langs sloten en kaden vaak houten damwanden geplaatst werden, ziet men steeds vaker betonnen keerwanden als kadewand. De betonnen damwand dient ook als steunpunt voor een fundering. Het aanbrengen daarvan vergt nogal wat vakmanschap, ook dit is een van onze specialiteiten. Dit is een duurzame oplossing, en prijstechnisch vaak ook nog voordeliger.


Betonnen damwanden

Met betonnen damwanden worden oevers van watergangen beschermd tegen afkalven. In opdracht van de gemeente Woerden is van Leeuwen begonnen met het vervangen van de beschoeiing aan de Hollandbaan (westzijde). Zie hiervoor het onderdeel hangschorten met de bijbehorende foto's.


Het komt steeds meer voor dat ter verfraaiing van zowel stalen als betonnen damwanden , hangschorten al dan niet voorzien van structuur, metselwerk of gladde beton worden toegepast. Hier wordt de oude houten beschoeiing verwijder en vervangen door een betonnen damwand. Een stalen damwand bestaan uit grote stralen planken met een kronkel er in.


Ins ons assortiment vind je zowel nieuwe als gebruikte hardhouten damwanden. Een betonnen keerwand is ook een soort in beschoeiingen. Hardhouten damwanden koop je bij Dam Beton. Met de oprichting van Sterk Spezialtiefbau GmbH, gevestigd in Bremerhaven (DE), breidde het werkgebied van Sterk uit naar Noord-Duitsland.


Damwand kan daarbij in zeer lange lengtes, tot ca. Dit bedrijf richt zich, naast het aanbrengen van stalen damwand , tevens op specialistische werkzaamheden zoals bijvoorbeeld onderwater sloopwerk. De kosten van vervormingsmetingen bestaan voornamelijk uit advieskosten en worden.


Ontgraven met kerende constructie, Kosten grond- en waterkerende constructies.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts