donderdag 12 april 2018

Prieel met berging

Bekijk ons ruime aanbod en vraag eenvoudig een offerte aan! Werken en studeren in de natuur? Koop nú Prieel in onze Webshop of de Bouwmarkt!


Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver. Hoge kwaliteit en scherpe prijzen.

Grootste assortiment Prieelen. Bestel eenvoudig en snel op beslist. Een buitenkeuken met berging is geschikt voor iedere tuin. Deze overkapping met berging kan als een buitenkeuken dienen, maar ook als fijne relax-plek in de tuin. Open prieel plat dak, robuuste buitenverblijven,.


Berging 150x3met zwart Zweeds rabat incl. Het getoonde model op de foto is uitgevoerd met mm blokhutprofiel.

Het is maar net waarvoor u de berging wilt gebruiken. Blokhut of tuinhuisje met overkapping Zoekt u een houten schuur met veranda of overkapping? Ook daarvan vindt u er meerdere in ons assortiment.


Terrasoverkapping met berging. Ook deze prachtige overkapping met berging kunnen wij voor u bouwen. Let vooral ook op de eiken staanders die het geheel een mooie uitstraling geven. Tuinhuis met dierenverblijf.


Dit tuinhuis met plat dak in combinatie met een dierenverblijf hebben we gebouwd in Tegelen. U kunt kiezen tussen een prieel met een punt dak of een plat dak. Verder varieert de vorvierkant, rechthoekig of zelfs meerhoekig.


Er is altijd wel een uitvoering die perfect past bij uw tuin. Ook úw blokhut, overkapping, berging of prieel. Waar moet u zeker op letten?


Hout is een natuurproduct en dat moet u beschermen tegen schimmels en Uv-licht. Daarom is het sterk aan te raden uw blokhut, overkapping, berging of prieel regelmatig te beitsen.

Lees verder ook het artikel met verftips. Op de getoonde versie heeft het prieel met inpandige berging de maat van 5. Hierbij kan natuurlijk afgeweken worden naar elk gewenste maat. Ook kan de uitvoering van het dak veranderd worden in golfplaat, dakpanplaat of dakbeschot met bitumen daksingels. Download hier de maatvoering in PDF. Totale oppervlakte 1m2.


Overkapping met berging kopen? Met dit prieel creëert u een rusti. Metalen berging Eco betreft een zeer compact, maar hoogwaardige berging voor al uw gereedschap, spee.


Op zoek naar een prachtig tuinhuis, prieeltje of houten garage? Heeft u interesse in een prieel maar heeft u vragen over een gewenste maatvoering? Neem contact met ons op middels ons contactformulier. Een team van deskundige medewerkers staat dagelijks voor u klaar om de mogelijkheden omtrent uw nieuwe prieel te bespreken.


Stel je voor: een high tea of romantisch dineren in een prieel in je tuin. Je kunt zelfs GAMMA Klusservice inhuren om alles ter plekke voor je te maken. Met een tuinprieel kun je nog meer genieten van het.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts