vrijdag 6 april 2018

Intex family lounge zwembad

Intex family lounge zwembad

Intex zwembad op Vergelijk. Familie zwembad voorzien van ingebouwde stoeltjes met rugleuning zodat ouders lekker kunnen zitten terwijl hun kinderen in het bad spelen. Zo kunt u heerlijk ontspannen in uw zwembad zitten.


Twee van die zitplaatsen zijn voorzien van een handige frisdrankhouder. Hoewel het lounge zwembad in eerste instantie in het leven is geroepen als kinderzwemba is het bad geschikt voor iedereen. Het bad is ideaal voor een beetje verkoeling tijdens de warme zomerdagen.


Of je nu met je gezin wilt spelen of relaxen, of dat er vrienden langs komen. Het bad heeft ook geïntegreerde bekerhouders zodat u ook iets lekkers kunt drinken tijdens het ontspannen. Door het ruime formaat (2x 2cm) kunt u eenvoudig met meerdere personen in het zwembad ontspannen. Lekker vanuit je luie stoel!


Zwembaddirect, de specialist in alles voor uw zwembad. Dit zwembad is geschikt voor de hele familie ! Het zwembad beschikt bovendien over bekerhouders. Een comfortabel zwembad met ingebouwde opblaasbare zitjes en hoofdkussens.


Tevens voorzien van ingebouwde bekerhouders. Is geschikt voor kinderen vanaf jaar. Lounge zwembad specificaties.


En voor de ultieme ontspanning bevinden zich nog twee frisdrankhouders in de rand van het bad. Mocht er onverhoopt iets misgaan, dan kunt u nog gebruikmaken van het meegeleverde reparatiesetje. Het lounge zwembad is dan ook vervaardigd van 3-laags pvc.


Uiteraard leveren we ook een luxe opblaasbaar zwembad zonder filterpomp. Heerlijk loungezwembad om met het hele gezin in te genieten. Met dit opblaasbaar zwembad haal je een stukje paradijs naar je tuin: terwijl de kinderen in het water spelen, kan jij lekker relaxen en van de zon genieten.


Opblaasbare zwembaden zijn lichte zwembaden die volledig op geblazen moeten worden. Met deze family baden kunt u lekker afkoelen in uw eigen zwembad , keuze uit. Haal vandaag een intex family lounge zwembad in huis.


Creëer buiten ook een thuisgevoel! Het is voorzien van zitjes met rugleuning die gebruikt kunnen. De kinderen kunnen spelen terwijl een volwassene op het bankje alles goed in de gate kan houden.


Kinderen vinden het heerlijk om in het zwembad te spelen. Dit opblaasbare zwembad is geschikt voor kinderen vanaf jaar. Wij gebruiken cookies om het winkelen bij. Het rugkussen zorgt voor extra comfort tijdens het zitten in het bad. Zwembad intex familie lounge opblaasbaar bij m. Zo goed als nieuw Ophalen.


Met het hele gezin in het zwembad ! In dit ruime zwembad kun je met vier personen heerlijk comfortabel loungen op de stoeltjes in de hoeken. In het zwembad zitten bovendien twee uitsparingen om drankjes in te plaatsen. Voor kinderen is in het zwembad bovendien genoeg ruimte om lekker te kunnen spelen in het water.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts