woensdag 11 april 2018

Grandhall premium gt 3

Kies uit producten vanaf € 3400. Bekijk ons uitgebreide assortiment. Specialistisch advies nodig? Bespaar tot wel via kiesproduct.


Grandhall premium gt 3

De grote kap zorgt ervoor dat de warmte lekker vastgehouden wordt zodat u het vlees een perfecte garing kunt geven. Grandhall Premium GT Built-In Barbecue. Zo is het een gigantische buitenkeuken, en zo is een klein vergeven plekje in je schuur. Zo heeft de Premium GT Built-In krachtige branders die je doormiddel van een elektronische drukknop eenvoudig.


Het is een gemakkelijk op te bergen gasbarbecue dankzij de inklapbare zijpanelen. De buitenkeuken heeft hoofdbranders en een totaal vermogen van 1kW. Genoeg kracht om personen van mooie gerechten te voorzien. De Premium GTBuilt-in is met name geschikt voor veranda’s en overkappingen waardoor in het vroege voorjaar en in het late najaar nog lang buiten gezeten kan worden. Op basis van de Premium GT inbouw kan ook een Island set samengesteldworden.


De Island-elementen met zijbrander zijn namelijk separaat verkrijgbaar. Wilt u uw Grand Hall Premium GT Built-in voorzien van nog meer kookmogelijkheden? Dan breidt u de inbouwbarbecue eenvoudig uit met deze zijbrander. Op die manier heeft een extra brander voor bijvoorbeeld de bereiding van heerlijke pasta’s en gamba’s.


Profiteer van de beste deal! De GT buitenkeuken heeft branders en zijbrander met een totale capaciteit van kW. Dit alles wordt verwarmd door drie grote branders zodat de hele plaat goed verwarmd wordt. Wie heeft geïnvesteerd in een luxe Grand Hall barbecue, wil deze barbecue wel zo mooi mogelijk houden. Dat kan met de afdekhoezen van Grand Hall.


Grandhall premium gt 3

Met een afdekhoes van Grand Hall beschermt u uw barbecue optimaal tegen regen, sneeuw en win zodat uw barbecue er ieder voorjaar weer als nieuw uitziet. Hierdoor blijft u jaar in jaar uit van uw. Je bouwt hem eenvoudig in je eigen tuindesign! Alle GrandHall Buitenkeukens uit voorraad leverbaar. Of stel een vraag aan een andere bezitter van uw product als u problemen heeft met uw apparaat.


Provide a clear and comprehensive description of the problem and your question. Standaard uitgerust met een bakplaat, twee grillroosters en een zijbrander. Deze inbouw barbecue beschikt over drie hoofdbranders met een totaal vermogen van 1kW. De GrandHall Premium GTis een mooi formaat grill waarmee u met elk gemak alle maaltijden in uw tuin kunt bereiden. Dit in combinatie met via ons te bestellen Essentials geven u alle mogelijkheden om buiten leven tot een waar feest te maken.


Grandhall premium gt 3

Deze strakke inbouw barbecue is zeer geschikt voor een veranda of overkapping waardoor u altijd buiten kunt zitten en kunt genieten van heerlijk barbecueën. Aan de GTkunnen verschillende andere onderdelen gekoppeld worden. U kunt op de barbecue zowel bakken als grillen, wat de barbecue geschikt maakt voor veel verschillende gerechten.


Al jouw favoriete merken onder een dak.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts