dinsdag 17 april 2018

Betongranulaat prijs

Na het breken, zeven en reinigen kan het verkregen granulaat uitstekend worden hergebruikt. Men spreekt van betongranulaat als het materiaal voor meer dan uit beton bestaat. Het minimale factuurbedrag bedraagt € 1per weging. LET OP: geen contacte betaling mogelijk.


Betaling aan de weegbrug is enkel mogelijk via PIN betaling. Deze gelden voor betongranulaat dat voldoet aan de eisen in CUR-Aanbeveling 112.

Voor vervangingspercentages tussen en 1 geeft CUR-Aanbeveling 1aangepaste rekenwaarden voor enkele betoneigenschappen en worden enkele milieuklassen uitgesloten. Bij ons kunt u gebroken puin kopen voor een scherpe prijs. Vossenberg bedrijven is een toonaangevend concern bestaande uit Vossenberg Transport, Vossenberg Kranenpool, Recycling Combinatie Limburg, Vossenberg Secundaire bouw.


Het materiaal heeft een hogere constructieve waarde dan zand in zandbed en is dus geschikt voor relatief zwaar belaste wegen. Toegepast als fundering onder een elementenverharding vermindert de spoorvorming. Bij Bouwdepot kan ik online bestellen en wordt alles netjes geleverd bij mij thuis.


Zo kan ik in het weekend werken aan de verbouwing en dien ik niet naar de doe-het-zelf zaken te rijden om al mijn materiaal op te halen. Levering, service en prijs -kwaliteit voor mij de beste online keuze.

Betongranulaat als onderdeel van de ciculaire. Voor zakelijke partijen of partuiculieren bieden wij menggranulaat, betongranulaat of freesasfalt aan op onze vestigingen in Sneek, Meppel en Zeewolde. Wij leveren menggranulaat in Frieslan Groningen, Drenthe, Noord-Hollan Overijssel, Gelderland en Flevoland. Als organisatie met zeer ervaren personeel in grond-, weg- en waterbouw, recycling en aanverwante activiteiten kunnen wij gebroken puin leveren.


Wij onderscheiden ons door onze hoge kwaliteit, flexibiliteit en scherpe prijzen. Betonproducenten passen dit granulaat toe als grindvervanger in nieuw beton, dit levert een grote CO2-reductie op. Zo wordt de winning en verbruik van nieuwe grondstoffen vermeden. Voordelig te bestellen voor €6- per bigbag.


Menggranulaat, Gebroken steen of Repac. Zeer geschikt voor funderingen of als halfverharding onder een oprit. Onbezorgd granulaat bestellen tegen een scherpe prijs.


Granulaat bestellen voor uw werkzaamheden. In onze webshop kunt u verschillende soorten granulaat kopen. Sinds enige tijd hebben we ook meerdere gradaties van de betongranulaat beschikbaar voor verkoop.


Bij de certificaten op onze website (onder het kopje bouwstoffen) kunt u het complete overzicht ook vinden. Geen enkele klus of opdracht is hetzelfde. Daarom kunt u bij GP Groot zorgeloos diverse soorten granulaat kopen.

Zo wordt betongranulaat van 0-3standaard gebruikt in de wegenbouw. Kiest u voor asfaltgranulaat? De bovengenoemde granulaten zijn verkrijgbaar op onze Recycling, maar niet altijd voorradig. Neem voor beschikbaarheid en een prijs op maat dan ook altijd telefonisch of per mail contact met ons op. Naast de greep uit bovengenoemde toepassingen zijn de mogelijkheden van ons recycle-materiaal legio.


Is een gecertificeerd mengsel van gebroken metsel- en betonpuin. Rouwmaat is leverancier van diverse soorten grin zand en granulaat. Via onze webshop kunt u snel, goedkoop en eenvoudig grin zand en granulaat bestellen. Het heeft echter niet voor 1procent de zelfde eigenschappen. De transportafstanden tussen sloop, breken en hergebruik in nieuw beton moeten kort zijn.


De afgelopen jaren is er veel onderzoek gedaan naar gebruik van betongranulaat. Vind hier een overzicht van het soortelijk gewicht van de meest gebruikte materialen in de bouw- en gww-sector.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts