vrijdag 13 april 2018

Hawaii zweefparasol

Diverse soorten staande parasols. Bekijk het assortiment online! In een handomdraai bij u geleverd. Snel en betrouwbaar - Gratis verzending!


Goede, mooie degelijke zweefparasol die goed in alle standen te stellen is. Jammer dat je doordat de parasol niet door bol. Deze parasol heeft een groot schaduwoppervlak als overdag de zon schijnt. En als het ’s avonds donker wordt, kunt u de ingebouwde lichten aanzetten en genieten op uw verlichte terras.


De Hawaii zweefparasol is 3graden draaibaar en zeer eenvoudig en licht verstelbaar. Deze luxe parasol is zowel horizontaal als verticaal te kantelen en 3graden draaibaar, hierdoor zet je de parasol altijd in de gewenste stand. De parasol Hawaii wordt geleverd exclusief parasolvoet.


Hawaii zweefparasol

Wil je echt helemaal kunnen genieten in de tuin? Iedereen heeft af en toe de behoefte om de verkoeling van de schaduw op te zoeken. Met de Hawaii zweefparasol is dit kinderlijk eenvoudig. Deze zweefparasol zet je met gemak schuin (horizontaal en verticaal) in iedere gewenste stand en je draait hem gemakkelijk (3graden) rond. Kwalitatief hoogwaardige zweefparasol.


De Hawaii parasol is gemaakt van hoogwaardige kwaliteit materialen. Deze mooie zweefparasol beschikt over een 2grams parasoldoek wat zorgt voor zonfactor. Luxe zweefparasol Hawaii 3xm. De zweefparasol heeft een afmeting van maar liefst 300x3cm.


Hawaii zweefparasol

Zweefparasol Hawaii in de kleur Zand. Je hebt keuze uit kleuren doek, kleuren frame en formaten: vierkant of rond. Het grootste online winkelcentrum. Grootste aanbod tuinartikelen. Vind tuinartikelen online.


Meerdere aanbieders online. Ruim assortiment tuinartikelen. De beste prijzen tuinartikelen. Alle merken voor de laagste prijs. Ruime Keuze Hotels Wereldwijd. Kies uit 1producten vanaf € 699.


Hawaii zweefparasol

Simpel: een parasol die als het ware boven je tuin of terras zweeft. Je zet de zweefparasol naast de tuinset. Hier kun je verschillende zweefparasols vergelijken. Let bij het kopen van uw hoes tevens op dat u voor een deze parasol een hoes koopt voor een parasol met een rechte staander.


Op zoek naar een mooie stevige zweefparasol en wil je echt helemaal kunnen genieten in de tuin? Dan is de Hawaii parasol onmisbaar. De originele hawaii parasol, ook wel zweefparasol genoem is een stevige parasol die geschikt is voor iedereen.


Het frame van de parasol is maakt van aluminium waardoor de parasol licht in gewicht is en niet kan roesten. Speciale prijs 29-Normale prijs € 3700. Zo geniet je extra van de zomer!


Een zweefparasol zit op zo’n handige manier in elkaar, dat je onder de parasol alle ruimte hebt om samen plaats te nemen. Zo kun je lekker met z’n allen in de schaduw eten of ontspannen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts