maandag 23 april 2018

Prefab pompput

Afhankelijk van de toepassing kunnen er verschillende typen pompen en putten worden toegepast. Een pompput kan diverse vloeistoffen verwerken. Prefab pompput voor opname in de betonvloer van bijvoorbeeld parkeergarages.


Octoput: Schakelkasten De schakelkasten zijn verkrijgbaar in diverse. Onze pompputten zijn uitgevoerd in de kwaliteitsmaterialen prefab gewapend beton en kunststof.

Niet geschikt voor het verpompen van brandbare vloeistoffen. Deze putten worden volledig naadloos in een stortgang geproduceerd in een vaste bekistingsmal, geheel voorzien van enkel of dubbel wapeningsnet. Daags na storten worden deze putten ontkist. De bovenrand is voorzien van een stekeinden met een stalen kimblikstrook.


Pompput Aquafix Milieu produceert in eigen fabriek een uitgebreide lijn pompputten. Uit de materialen HDPE, beton en RVS worden in de Aquafix fabriek in Mijdrecht (Utrecht), de pompputten geproduceerd. Er bestaan verschillende types pompput - afhankelijk van een aantal factoren hebt u deze of gene nodig.


Om zeker te zijn dat u het juiste type kiest, stellen wij voor dat u overleg pleegt met onze technische dienst, die op basis van expertise en ervaring samen met u tot de perfecte pompput komt.

Behuizing bestaande uit prefab , monolitisch gestort, waterdichte betonput voorzien van een afdekplaat. Meer weten of prefab beton producten? Heeft u interesse of heeft u vragen over de mogelijkheden? NeBo betonnen vuilwaterpompput geschikt voor aardinbouw, model BV1SLHBP.


Pompputten Vaak worden pompputten toegepast om water en andere vloeistoffen vanaf een laagste punt weg te pompen. Dit zijn veelal putten die later voorzien worden van. Met meer dan jaar ervaring zijn Remacle Beton, Olivier Beton en Max Pels Beton uitgegroeid tot betrouwbare en professionele partners.


Als klant kunt u meer dan ooit rekenen op deze fabrikanten van kant-en-klare prefab betonproducten voor ondergrondse en bovengrondse toepassingen. De Fekafos 2DSD Dubbel heeft bijvoorbeeld ruimte voor een dubbelpompsinstallatie. Hiermee verhoogt u de bedrijfszekerheid van uw pompput. Wanneer van de pompen niet werkt vanwege een storing of mankement, zullen uw leidingen niet verstopt raken.


DAB Fekabox 1Pompput Vandaag voor 22. Bekijk vandaag nog onze aanbiedingen! Efko Beton heeft een uitgebreid assortiment betonputten. Tijdens het productieproces worden de putten direct ontkist. De betonputten zijn leverbaar vanaf circa 5liter tot 4.

Het gewicht van de lege pompput is afhankelijk van de hoogte slechts kg tot kg. Het totale gewicht is nadat u de vuilwaterpomp en toebehoren heeft geplaatst ongeveer kg. Poly 4Vuilwaterpomp Deze vuilwaterpomp is geschikt voor duurzaam gebruik. Je kunt het water er ook naartoe leiden via gemetselde muurtjes of sleuven in de vloer.


Pompput - Engeldot Pomp- en leidingsystemen - Groothandel in Zuidwolde en Aalten. Dé echte specialist met gratis deskundig advies en goede service. Sterk in het fabriceren van prefab beton producten. Bij Sterk Beton kunt u terecht voor kelderbouw, betonelementen en betonproducten.


De kunststof pompputten van GEP kenmerken zich door flexibiliteit en plaatsingsgemak. De flexibiliteit geldt niet enkel voor de pompput zelf, maar ook voor de pompen, vlotters en sensoren die prefab ingebouwd kunnen worden door GEP. Aan de bovenzijde is de put voorzien van aansluitwapening en een voegenband. Kraso waterdichte aansluitmof(fen). Een gegarandeerd waterdichte oplossing zonder veel kostbare arbeid.


Vuurwerk kopen doe je bij Leenen Steengoed. DS PLASTICS, gevestigd te Lokeren, is sinds jaren een gevestigde waarde in het rotatiegieten. Door het samenwerken van jaar ervaring, de beste vakmensen en de. GEP kan de pompputten prefab voorgemonteerd aanleveren, dat wil zeggen dat de verschillende aansluitingen, eventueel op klantwens, voorgemonteerd zijn.


De pompputten zijn leverbaar in kunststof (PE).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts