dinsdag 24 april 2018

Cadac eazi chef skottelbraai

Kies uit producten vanaf € 1000. Grootste aanbod kampeerartikelen. Schroefpoten Elke poot wordt met een draaiknop aan de barbecue bevestigd. Geïntegreerde poten Poten die vast zitten aan de BBQ en niet afneembaar zijn.


Onderdelen en accessoires voor de CADAC Skottelbraai.

Eenvoudig te bestellen via de Service website. De deksel is bedoeld voor barbecues uit de CADAC Chef range. Creëert een ovenfunctie, zodat u bijvoorbeeld pizza’s kunt bakken, maar kan ook dienstdoen als windscherm door deze aan de zijkant van de barbecue te hangen.


Deze beroemde Skottel van CADAC kan gebruikt worden voor de Carri Chef en eazi Chef range. Skottelbraai onderstaande hebben wij in de aanbieding en de paella pan en onderstel is zomervakantie gebruikt. De poten van de barbecue zijn vervaardigd uit aluminium wat ten gunste komt van zowel het totaalgewicht als de duurzaamheid. De gasbarbecue heeft een hoofdbrander met een vermogen van kilowatt.


Je krijgt bij deze skottelbraai een paellapan meegeleverd.

Dankzij de opstaande rand gaat er niks uit de pan wanneer je roert. Dit is ideaal om risotto of paella in te maken. Daarnaast gebruik je de pan. Deze skottelbraai wordt geleverd met een BBQ rooster en pan en is dankzij zijn compact formaat perfect voor op de camping. De skottel werkt op een grote gasfles.


Bespaar tot wel via kiesproduct. Specialistisch advies nodig? CADAC is bekend geworden dankzij de populaire CADAC Skottelbraai.


Deze komt oorspronkelijk uit Zuid-Afrika waar boeren een oude ploegschaar boven een vuur plaatsten om eten te bereiden. Deze plaat heeft namelijk aan de ene zijde een grillrooster en aan de andere kant een vlakke bakplaat. De bakplaat heeft een diameter van centimeter. Ook deze vind je bij CADAC.


Tafelbarbecues en portable barbecues. Gemak wordt steeds belangrijker bij het barbecueën. Daar spelen wij bij CADAC handig op in.


De Skottelbraai komt al met een handige draagtas en onze tafelbarbecues zijn nog compacter. De Citi Chef is het nieuwste model tafelbarbecue.

Of stel een vraag aan een andere bezitter van uw product als u problemen heeft met uw apparaat. CADAC staat voor kwaliteit, veelzijdigheid en gemak. De CADAC Skottelbraai is inmiddels een begrip in Nederland. CADAC is een Zuid-Afrikaans bedrijf en daar vindt de Skottelbraai dan ook z’n oorsprong. Zuid-Afrikaanse boeren “braaiden” vroeger hun vlees op een oude ploegschaar, waaronder ze een vuur stookten.


Cadac Carri Chef Skottel Food Warmers.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts