dinsdag 17 april 2018

Cultivator met rol

Bekijk nu direct ons aanbod! Bestel snel jouw tuingereedschap. Voorraad rooier aardappelrooier in zeer goede staat mag weg vanwege beëindigen hobby vasteland cultivator met zware rol meter br. Een cultivator wordt gebruikt om de grond los te ploegen en onkruid te verwijderen. Ook haal je er onkruid mee omhoog.


Aantrekkelijke aanbiedingen van landbouwapparatuur in uw omgeving.

De Kraffter cultivator heeft een tandeg, dubbele rij verkruimrollen en zware eg delen. Namelijk de 3-tands cultivator en ook de tril-tand cultivator van Kraffter. Er zijn nog twee andere modellen cultivator.


Goedkoop, eenvoudig en snel! Cultivator vaste tand verkopen. Alle cultivatoren vind je op beslist.

CULTIVATOR minitractoren incl rol NIEUW. Laat je inspireren door ons grote aanbod Metz.

Jij bepaalt hoe je betaalt! Vandaag bestel morgen in huis. Ervaar het gemak van Wehkamp.


Nette wifo vaste tand cultivator met rol meter werkbreedte voorzien van breedte markering en verlichting inruil en vervoer mogel. Info over cultivator met rol. Vaste tand cultivator maakt de bodem los waardoor een goed doorwortelbare en waterdoorlatende bodem ontstaat. Resultaten van zoekmachines! Verder is het mogelijk om de vaste tand cultivator te voorzien van een extra rij sleeptanden, een indekeg of egalisatieborden.


Uw ervaring op onze site is een prioriteit. Ook wordt er vaak een stoppelbewerking van graan- en maïsland mee uitgevoerd. Ruim Aanbod voor diverse Merken. Er is een handcultivator en er zijn machinaal voortbewogen cultivators.


De cultivator heeft een werkbreedte van meter de rol is 3. Mtr, Aantal tanden Langenboom, Noord Brabant, Nederland. Unsubscribe from Dennis Aarts?

Triltand cultivator : standaard uitgevoerd met rol en rijen triltanden van veren staal met verwisselbare punten. Breed de vrije doorgang onderkant frame is 55. Rolbreedte is altijd 10cm breder dan werkbreedte.


Zakelijke goederen kopen of verkopen doe je via Marktplaats.

Handelsonderneming dena vof, bied u aan: nieuwe cultivatoren voor minitractoren of compact tractoren,. Rumptstad cultivator met rol Te koop € 1. Offerte aanvraag Direct bellen. Met deze compacte maar krachtige cultivator is zware en vermoeiende bodembewerking een ding van het verleden.


Vind snel en eenvoudig de cultivator woelpoot woeler waarnaar u op zoek bent door het gebruik van onze unieke categoriestructuur en de uitgebreide filtermogelijkheden. ABEMEC, verzorgt de inkoop, en verkoop van tractoren en machines met de daarbij behorende service. Heeft u cultivator woelpoot woeler gevonden die u aanspreken, dan kunt u direct contact opnemen met de aanbieder.


Vasteland cultivator met zware rol meter breed 5euro niet mailen maar bellen op mail word niet. Odiliapeel (Noord-Brabant).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts