vrijdag 6 april 2018

Prefab trappen beton

Professionele vochtbestrijding. Oorzaken, oplossingen en scherpe tarieven. Keerwanden snel uit voorraad geleverd. Elke dag nieuwe vacatures in de bouw. Dit betekent dat alle betonnen producten die nodig zijn voor de inrichting van een trappenhuis tot het specialisme behoren.


Prefab trappen beton

Wij produceren in eigen fabriek een grote verscheidenheid aan prefab betonnen trappen en bordessen. Varia prefab betontrappen. Antislipneuzen: gezandstraalde stroken, PVC boor antislipstroken kunnen in de betontrede voorzien worden. Bordessen kunnen aan de betonnen trap aangestort worden of los meegeleverd worden. Maatwerk prefab betontrappen.


Een trap in beton is standaard uitgevoerd in gewapend industrieel grijs glad zichtbeton. De trappen van Verhelst Bouwmaterialen voldoen aan de geldende Belgische brandpreventienormen, in deze tijd van veiligheids-coördinatoren een bijkomende troef. Zowel naar uitzicht als naar betonsterkte leveren wij een hoogstaand product. Beton stroomt door onze aderen! Trappen , terrassen en meer!


Prefab trappen beton

We hebben een uitgebreid productaanbo waar u zeker uw ding in kan terugvinden. De stalen geveldrager van Vebo Staal blijft door-innoveren. De laatste ontwikkeling is het voorzien van de geboute hoeklijn van een nog innovatievere stelmogelijkheid. Om een trap in beton te maken, wordt er eerst een mal of bekisting gemaakt waarin het beton gestort wordt. Het is een klus die vrijwel onmogelijk is om zelf uit te voeren als je geen ervaring hebt.


Heel wat bedrijven maken dan ook prefab trappen door middel van standaardmallen die licht aanpasbaar zijn. Afhankelijk van het bestek of specifieke wensen kunnen onze prefab trappen ook als maatwerk worden geleverd. Binnen de prefab -afdelingen van de Willy Naessens Group speelt kwaliteit de hoofdrol. De prefab beton trappen kunnen we distribueren door geheel België, Luxemburg en Nederland. Bij kleine trappen , met weinig treden, wordt de onderzijde ook wel volledig in beton gemaakt.


Deze trap in beton wordt als zwevende trap geplaatst, als half-ingesloten trap en als ingesloten trap. Er worden ook afzonderlijke trapelementen gemaakt in préfabbeton dewelke geplaatst worden als afzonderlijk zwevende elementen. Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver.


Nood aan een trap in beton op maat? Ontdek hier alles over betontrappen. Bij de plaatsing van een betontrap kan je kiezen uit een préfab betontrap of een ter plaatse gestorte betontrap.


Prefab trappen beton

Er bestaan tal van soorten betontrappen, in elke vorm en stijl. Wij beheren het complete productieproces: van ontwerp tot en met levering. Naast de productie van standaard betonelementen en standaard trappen en bordessen hebben wij de expertise in huis om perfect maatwerk te leveren. Sinds meer dan jaar is Delmar Prefa gespecialiseerd in de productie van prefab beton elementen, met de nadruk op trappen , gevelpanelen en balkons.


De groep telt momenteel productie-vestigingen: Komen (BE) en Troyes (FR) voor natuurlijk grijs beton zoals trappen , Courrières (FR) voor gevelpanelen en Aalter (BE) voor architectonisch beton. Prefab betonnen trappen vormen de specialiteit van Megaton Oudenaarde. Deze fabriek is gespecialiseerd in het maken van industriële trappen op maat. De trap wordt door hun studiebureau uitgerekend waardoor u op voorhand al de correcte prijs kent.


Geen verrassingen dus achteraf! Het voordeel van een beton trap is dat je deze met elk type materiaal kunt afwerken en daarmee helemaal naar eigen stijl kunt bewerken. Daarnaast is het al jaren bekend als prefab product voor vluchttrappenhuizen en buitentrappen. Bij Allstairs gaan we met beton dan ook een stapje verder dan de standaard trap.


De mogelijkheden zijn onbeperkt. De natuurlijk uitstraling van prefab betonnen traptreden passen uitstekend in een natuurlijke omgeving. Daarnaast heeft beton de prettige bijkomstigheid dat het weinig onderhoud vergt, een lange levensduur heeft en, ook niet onbelangrijk. Dit spaart je een hoop tijd.


Een prefab betontrap komt vooral goedkoop uit als je meerdere dezelfde trappen nodig hebt. Ze worden namelijk in een mal gemaakt, hoe groter het project, hoe lager de prijs.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts