woensdag 11 april 2018

Andreas college leerlingenportaal

Om deze pagina te bezoeken moet je ingelogd zijn. Wachtwoord vergeten Klik hier om uw wachtwoord te resetten. De gegevens worden opgehaald. Door op ‘OK’ te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, ga je hiermee akkoord.


Door op ‘Akkoord’ te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, ga je hiermee akkoord. Keywords: leerlingenportaal , pieter groen, pietergroen, andreas college katwijk locatie rijnmond , pieter groen college. Je moet ingelogd zijn voor het leerlingportaal! Welkom op het leerlingenportaal van het Stedelijk College Eindhoven. Het leerlingenportaal is alleen bedoeld voor leerlingen van het Stedelijk College Eindhoven.


Scholen voor Persoonlijk Onderwijs. Je kunt hier je stand van zaken bekijken en woordjes (vocabularies voor Engels en apprendres voor Frans) doen. Trinitas College Han Fortmann Johannes Bosco. Je gegevens worden bewaar en je hoeft de komende twee maanden niet in te loggen.


Alleen aanzetten op je eigen telefoon, tablet of laptop. Primaire IP-adres van deze site is 87. Om het portaal te gebruiken moet u eerst inloggen! Belangrijke mededeling: We hebben een nieuw leerlingportaal voor jullie, dit is het leerlingportaal van SOMtoday.


Tjalling Koopmans College voor Voortgezet Onderwijs in Hurdegaryp. Er is een fout opgetreden. Met de SOMToday-app is het mogelijk om ook vanuit de App berichten te kunnen ontvangen en versturen. Deze App’s zijn via de onderstaande links te downloaden uit de App-stores. Op dit portaal staan de resultaten van gemaakte toetsen en schoolexamens en daarnaast vind je hier ook informatie over de absentie-uren en je huiswerk.


Deze gegevens staan afgeschermd achter een inlognaam en wachtwoord. Inloggen voor leerlingweb Nehalennia. Gebruik hiervoor je leerlingnummer of student. Goed onderwijs en oprechte zorg voor onze leerlingen, vormen onze basis.


Altena College : Goed voor elkaar! We kennen iedere leerling persoonlijk en hechten veel waarde aan goede begeleiding: wie dat nodig heeft, krijgt een helpende hand. Het is de naam voor een bovenschoolse stichting die een scholengemeenschap bestuurt met twee zelfstandige scholen op verschillende locaties in Katwijk. De leerlingenraad (LLR) van het Pax Christi College bestaat uit een groep actieve leerlingen, bij voorkeur uit alle afdelingen van het onderwijs en uit elk leerjaar, met als doel de belangen van alle leerlingen te behartigen en ervoor te zorgen dat alle leerlingen een zo prettig mogelijke tijd hier op school hebben.


Maak kennis met persoonlijk leren. Persoonlijk leren betekent dat je op het Candea College op je eigen niveau onderwijs volgt. Andreas College -rm, Katwijk, Zuid-Hollan Netherlands. Het Liemers College is een bruisende school voor voortgezet onderwijs. ICT neemt een belangrijke plek in het onderwijs in.


Dat geldt ook voor het onderwijs op het Ichthus College. Onze school beschikt daarom over een toekomstbestendig netwerk, meerdere computerlokalen en laptopkarren. Binnen alle vakgroepen zijn afspraken gemaakt over de manier waarop digitale middelen worden ingezet in het onderwijs. Vakcollege Rijnmond voor Edukans Donderdag juni hebben de docenten van Vakcollege Rijnmond een plantjesmarkt. Leerlingportaal Amstelveen College.


Het Coenecoop College leidt leerlingen op tot wereldwijze, kritische jongeren die het voor hen hoogst haalbare diploma halen. Het onderwijs is gericht op brede en persoonlijke ontwikkeling en we zetten in op verbinding met de directe omgeving en de wereld om ons heen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts