maandag 30 april 2018

Slang rubber

Ruim assortiment waterslang. Alle merken voor de laagste prijs. Bestel Tuinslangen online. Het grootste online winkelcentrum. Meerdere aanbieders en soorten.


Maak gebruik van onze keuzehulp om de juiste te vinden.

Bekijk ons uitgebreide assortiment. Voor zowel zakelijk als particulier. Ruime collectie stalen en zilveren sieraden voor het hele gezin. Een slang is pas veilig als een expert het voorziet van de juiste koppelingen.


Wij bepalen zelf het ontwerp van slangen , koppelingen en de montagemethode. Dit zorgt ervoor dat wij in onze eigen productiefaciliteit met de juiste componenten, altijd een veilige slang kunnen samenstellen. Slangen worden door ons in eigen fabriek zelf geproduceerd en zijn niet voorzien van inlage.

Ze kunnen gemaakt worden met gladde of geribbelde buitenkant en in allerlei hardheden en kleuren, ook in transparant (translucent) materiaal zodat u de vloeistof in de slang kunt zien. Dit materiaal is geen siliconenrubber. Prijzen zien en online bestellen? Dat is mogelijk als u bent aangesloten bij een van onze dealers in de buurt.


Rubber slang op rol bestellen. Weet u van tevoren dat u een grote hoeveelheid aan slang nodig heeft voor uw bedrijf? Dan kunt u ervoor kiezen om een hele rol te bestellen. Heeft u een klein aantal nodig? Dan kunnen wij deze uiteraard op de gewenste lengte afsnijden.


De rubber slangen hebben wij voor verschillende temperaturen, lengtes en werkdruk. Deze slangen worden veelvuldig gebruikt in de industrie, diverse medische en laboratoria toepassingen, aquaria, modelbouw en kunnen tevens geschikt zijn voor voedseltoepassingen. Zo bieden wij tegenwoordig ook brandstofslangen aan.


Vind er de meest robuuste, soepele, stugge, dik- of dunwandige, met- en of zonder spiraal, kleurrijke,… slangen terug. Wij snijden en monteren deze met plezier op de gewenste lengte. Polson heeft een uitgekiend assortiment industriële slangen voor zowel pers- als zuigdoeleinden. Niks ingewikkelds maar wel handig om te hebben, deze grote trechter met een rubber slang er aan met gaten aan.


Veel van deze slangen vinden hun bestemming in de industrie, scheepsbouw, baggerindustrie, chemie en de utiliteits- en wegenbouw.

Met een breed assortiment aan rubber lopers, matten, tegels, trillingdempers, afdichtingen, slangen en koppelingen. A-merk lijmen, laagste prijzen, kortingen, grote voorraden en snelle levering aan particulieren en dealers. Wilt u producten verkopen als Kramp Dealer? Plat oprolbare slangen en brandslangen. Dankzij hun gebruiksvriendelijke manier van werken en hun brede inzetbaarheid zijn ze voor allerlei doeleinden geschikt.


Ook voor een maatwerk rubber slang bent u bij ons aan het juiste adres. Doormiddel van een enorm assortiment aan slangen heeft Slangenboer. Zo leveren wij de volgende slangen direct uit voorraad: Lucht- en waterslangen, zuig-persslangen, afzuigslangen, slijtvaste slangen , hydrauliekslangen, levensmiddelenslangen, chemieslangen en stofzuigerslangen. Wij zijn uw specialist in industriële slangen met de grootste voorraad.


Slangen rubber Aeroquip, Slangen rubber AeroquipSlangen rubber Slangen rubber Aeroquip - Slangen rubber Het blijkt dat JavaScript is uitgeschakeld in uw browser.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts