dinsdag 24 april 2018

Gardena slanghaspel

Gardena Slanghaspels koop je bij Wolfswinkel. Bekijk ons aanbod eenvoudig online. Groot aanbod (automatische) luchthaspels. Direct uit voorraad leverbaar! Voor 22:besteld = morgen in huis.


Door klanten beoordeeld met een 1. GARDENA slangenwagens en slanghaspels met jaar garantie. Breed assortiment met modellen voor zowel kleine als grote tuinen. Deze lichtgewicht professionele slanghaspel heeft een lengte van tien meter.


Check de voorraad van de bouwmarkt of bestel online. Slang rolt vanzelf veilig en gelijkmatig op. Heb je geen flexibele tuinslang maar een traditionele tuinslang, gebruik dan een slanghaspel om hem na gebruik netjes op te ruimen.


Gardena slanghaspel

Zij herbergen slangen tot maar liefst meter. Op een topmerk meer of minder werd daarbij niet gelet. HORNBACH biedt je een groot assortiment van wandslangenboxen en slangenwagens.


Wij bieden op al onze producten de laagste prijsgarantie, zo ben je dus altijd het meest voordelig uit bij HORNBACH. Alle onderdelen zijn met grote precisie vervaardig zodat uw GARDENA -gereedschappen hun waarde behouden en langer meegaan. Tot de reserveonderdelen van GARDENA behoren speciaal gevormde componenten, mechanische, elektrische en elektronische componenten die volgens de hoogste normen zijn geproduceer zodat ze bestand zijn tegen slijtage tijdens dagelijks gebruik in de tuin. Sindsdien is het merk uitgegroeid tot een van de grootste en meest innovatieve marktleiders op het gebied van tuingereedschap. Of het nu gaat om bewatering, gazononderhoud of snoeigereedschap, GARDENA heeft voor iedere klus in de tuin de juiste oplossing.


Met de slangenwagens en houders van GARDENA is de tuinslang altijd netjes opgerold en klaar voor gebruik. De slanggeleiders zorgen ervoor dat de slang niet meer in de knoop raakt. Dit maakt het besproeien van de tuin alleen eenvoudig maar ook comfortabel. De wandhouders en boxen zijn eenvoudig aan de muur te bevestigen.


Klanten beoordelen ons met een 9. In een handomdraai bij u geleverd. Snel en betrouwbaar - Gratis verzending! Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver. Frank heeft het grootste aanbod muurhaspels voor jou! Zijn No Drip systeem voorkomt ongewenst water lekkage tijdens het gebruik of transport.


De gebogen koppeling zorgt ervoor dat de slang niet knikt. De afneembare box is aan de muur 1graden te draaien en in alle hoeken van de tuin te zetten. Door zijn bereik van 25m kunt u deze box in middelgrote tuinen goed gebruiken. De gardena slanghouder zorgt ervoor dat de tuinslang keurig en goed wordt opgeborgen zonder dat de slang knikt of. De slanghaspel is licht en compact, zodat hij gemakkelijk op te bergen is.


Bent u op zoek naar een slanghaspel of slanghouder voor een lucht- of waterslang? Wildkamp heeft een ruim assortiment, waarbij u kunt kiezen uit draagbare slanghaspels, wandslanghouders of een slanghaspelzuil. Met een slanghaspel voorkomt u dat de slang in de knoop raakt of gaat knikken. Een stabiele, wendbare slanghaspel heeft u in handen met dit model. Zo kunt u een zware, onhandelbare tuinslang toch makkelijk verplaatsen naar de plaats van uw klus en kunt u hem na uw werkzaamheden weer praktisch en eenvoudig opbergen.


De GARDENA Comfort wandslangenbox roll-up automatic Comfortabel. De slang tot op de gewenste lengte uit de box trekken. Kan aan de muur 180° worden verdraaid.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts