donderdag 5 april 2018

Vijver skimmer

Bestel je vijver skimmer online. Scherp geprijsd en uit voorraad leverbaar. Kunststof Vijver Van Top Kwaliteit. Gratis Verzending Boven €40!


Haxo is uw Specialist in Tuin en Doe-Het-Zelf Artikelen - Zéér Compleet Online Aanbod.

Zoek Nu Sneller, Beter en Slimmer bij Vinden. Bespaar tot wel via kiesproduct. Door een skimmer in uw vijver te plaatsen kunt u uw vijver goed schoonhouden. Deze drijfskimmer, wandskimmer of staande skimmer verzameld al het vuil in een handige opvang mand.


Door het afval van buitenaf kan het vijverwater verzuren en er groen en troebel uit komen te zien. Waardoor een skimmer in elke vijver geplaatst zou moeten worden. Als je te veel bladeren, stof of stuifmeel op je wateroppervlak hebt liggen, zijn de mooie waterplanten en vissen voor jou minder goed zichtbaar.

Maar dat is niet de enige reden om een vijver skimmer te kopen. Wandskimmer of drijvende skimmer. Skimmer vijver kopen: welke moet ik hebben. Een vijver skimmer zorgt voor een schoon wateroppervlak door bladeren en andere vervuiling van het oppervlak af te zuigen.


Een skimmer mag eigenlijk niet ontbreken in de huidige vijver. Het vuil wordt verzameld in een mand in de skimmer. Vijver skimmer inclusief mandje en deksel zit een apart verlengstuk nog aan waardoor je de rand van de vijver over het verlengstuk. Gebruikt Ophalen of Verzenden. Hoe werkt een vijver skimmer voor de vijver ? Wat kun je er mee bereiken en wat zijn de voordelen.


In dit artikel op vijverwereld. Drijvende skimmers bieden uitkomst om het oppervlakte water van de vijver schoon te houden. Het meeste vuil komt van buitenaf in uw vijver terecht. Denk hierbij aan bladeren van een boom of ander soort vuil van planten wat in uw vijver terecht kan komen. Dit kan eventueel naar de bodem zakken waar het de algengroei in de vijver kan bevorderen.


Deze pomp dient uur per dag aan te staan en daarom is een energiezuinige pomp aan te raden.

Bladeren, pollen en ander ingewaaid afval dat meestal naar de bodem zinkt en daarmee uw vijver belast. Veel vuildeeltjes komen van buiten de vijver op het wateroppervlak terecht. Ingewaaide bladeren, stuifmeel, dode insecten, maar ook voerresten geven de vijver een onverzorgd uiterlijk. Groot aanbod tuinartikelen online!


In grote lijnen kunnen we al deze skimmer onderverdelen in drie groepen: skimmers met een interne pomp, skimmers die werken op de kracht van een vijverpomp en gravitaire skimmers. Er zijn diverse vijver skimmers verkrijgbaar. Voor iedere vijver en voor iedere toepassing kun je kiezen voor een ander type vijver skimmer.


Professionele skimmer voor inbouw in foliewand. De pomp zorgt ervoor dat het het water door de skimmer stroomt om al het vuil op te vangen in een uitneembaar mandje. De skimmer zorgt voor afzuiging van het oppervlaktevuil van de vijver.


Bij het plaatsen van een skimmers is het belangrijk om te weten aan welke kant van uw vijver het meeste vuil drijft. Natuurlijk hebben we ook veel producten voor de tuin wat het geheel vormt met de vijver. Te denken valt aan slanghaspels, tuinslangen, sproeiers, beregeningcomputers, snoeischaren, slangkoppelingen en nog veel meer.


Nikoi is dus niet alleen een vijvercentrum maar ook voor rondom de vijver kunnen we je helpen aan tal van producten. Doordat een skimmer is aangesloten op een pomp en dus voor waterbeweging zorgt, blijft uw vijver bovendien ijsvrij (meestal tot -10C). De meeste skimmers zijn eenvoudig schoon te maken, door een losse vuilkorf.


Zoekt u een skimmer voor in uw vijver ? Bekijk hier het ruime assortiment skimmers op Vijverexpress. Snel en veilig online bestellen. Hierdoor blijft het wateroppervlakte vrij van blad e. Er worden ook skimmers met kleinere aansluitingen verkocht (zie volgende pagina).


Voor een glashelder wateroppervlak is een skimmer vijver een echte must-have. Bijna procent van het vuil kan voordat het naar de bodem zakt hiermee worden verwijderd. Deze oppervlaktezuiger met pomp zorgt voor een helder en stofvrij wateroppervlak van je vijver.


Je hoeft dus niet meer zelf met een schepnet de vijver schoon te maken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts