woensdag 25 april 2018

Tuinslang verlengen

Specialistisch advies nodig? Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver. Bespaar tot wel via kiesproduct. Tuinslangen van alle merken op beslist.


Vind eenvoudig het juiste slangstuk voor uw slang. Betrouwbaar, duurzaam en van de hoogste kwaliteit!

De slang is licht in gewicht en ruimtebesparend. Zodra je de slang aansluit op een kraan verlengt hij automatisch. Is je tuinslang te kort dan kan je ze met dit verbindstuk verlengen.


Ook beschadigde tuinslangen kunnen op deze manier worden hersteld. Met deze Gardena koppeling kun je de tuinslang eenvoudig verlengen. Ook is deze koppeling geschikt voor het aansluiten van slangen met verschillende diameters. Wanneer je de tuinslang wil aansluiten op de kraan, heb je daar een koppeling voor nodig. Bij HORNBACH is dat geen probleem, want ook voor je koppelingen kun je bij ons terecht.


HORNBACH biedt je een groot assortiment aan koppelingen, de juiste koppeling zit er dus vast en zeker bij.

Een flexibele tuinslang kan zich door de waterdruk twee a drie keer verlengen ten opzichte van de aanvangstlengte. Een uitrekbare tuinslang is daarmee ideaal om klein te bewaren maar wel de benodigde lengte te kunnen bieden. Stel deze tuinslangen niet bloot aan hete temperaturen. Onze afdeling Bewatering en Vijver is niet compleet zonder onderstaande collectie aansluitingen. In ons ruime aanbod vind je twee topmerken terug, Hendrik Jan en Gardena.


Naast slangkoppelingen, sluitingen en verlengstukken voor je tuinslang , buitenkraan, sprinkler-systemen of pompen vind je hier ook de passende spuitstukken en alle andere. Vind het juiste slangstuk voor uw slang. GARDENA heeft een breed assortiment slangkoppelingen. Ze zijn betrouwbaar, duurzaam en van de hoogste kwaliteit. Deze week extra scherp geprijsd.


Snel en betrouwbaar - Gratis verzending! Morgen al in huis vanaf €14. We kregen veel vragen over de X-hose, een flexibele tuinslang. We probeerden hem uit en vergeleken hem met een andere flexibele slang en een haspel van Gardena.


Een tuinslang is een tuinslang zou je denken. En voor een eenvoudige tuin heb je vaak ook genoeg aan een standaard exemplaar. Maar verwacht je wat meer omdat je bijvoorbeeld op verschillende manieren wilt beregenen, dan zal je al snel behoefte hebben aan een wat kwalitatievere tuinslang en verschillende koppelstukken. Superlicht, eenvoudig in gebruik en geen knikken meer in de tuinslang !

Verlengt automatisch en verkort weer supersnel indien minder afstand nodig is. Sluit de tuinslang aan op uw buitenkraan en door de waterdruk begint de slang vanzelf te groeien tot wel 3x zijn originele lengte. De koppeling kan ook worden gebruikt als overgang tussen twee slangen met verschillende diameters, bijv. Het tuinslang -opzetstuk zal uiteindelijk bepalen hoe het water gedoseerd wordt. Door gebruik van deze koppeling kunt u eenvoudig een tuinslang verlengen.


Er zijn zeer verschillende functies. In ons assortiment vindt je een grote selectie – van de bekende spuitkop zonder opsmuk, tot spuitpistolen, grassprinkler of sproeistaaf, waarmee je ook makkelijk de moeilijk te bereiken hoeken in je tuin bereikt. Variërend van slangkoppelingen zodat u uw slang kunt aansluiten op uw buitenkraan of voor het verlengen van uw tuinslang , tot handige spuitkoppen met diverse sproeistanden.


Daarnaast kunt u op tuinslang -expert terecht voor slanghaspels en slangenwagens zodat u uw tuinslang netjes kunt opbergen. De webshop voor uw Tuinieren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts