donderdag 5 april 2018

Verhoeven sierbestrating

Graag kleurechte, onderhoudsvriendelijke sierbestrating in je tuin? Lees meer over de voordelen van gebakken sierbestrating op onze website. Ideeën voor een toekomstig project? Maak uw eigen moodbord uit cases! Dé grote steen voor mooie ambities.


Koop nú Sierbestrating in onze Webshop of de Bouwmarkt!

Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver. Groot aanbod elektronica online! Zij onderscheiden zich door een compleet tuinpakket aan te bieden.


Van een onderhoudsvriendelijke tuin tot aan nostalgisch sferen, dit alles is te creëren met onze betonnen sierbestrating. Of u nu uit Eindhoven, Den Bosch, Tilburg of Venlo komt, wij kunnen alles snel voor u leveren. Zodra het een beetje weer is, ben jij in je tuin te vinden.


Lekker genieten van al het moois om je heen. Getrommelde sierbestrating. Door de betonsteen trommelend te bewerken, lijkt de steen een verouderd karakter te hebben.

Deze steen is in veel maten en kleuren verkrijgbaar en daardoor ook in verschillende verbanden te plaatsen. Het uitgebreide assortiment van Verhoeven GSB. Functioneel en veelzijdig. Ze hebben ook dezelfde bewerking als die van betonstenen. De impregnatie of coating van een betonsteen zorgt ervoor dat u minder last heeft van alg aanslag.


U vindt er een groot assortiment aan sierbestrating , schuttingen, veranda’s, blokhutten, natuursteen, tuinhout en nog veel meer! Of het nu gaat om een mooie schutting, sierbestrating of bestrating, bij ons vind je het allemaal. Alle basisingrediënten voor je tuin vind je bij ons. Kijk op de site rond hoe je de ideale tuin kunt realiseren samen met ons.


Bestel direct je tuinscherm online! Een nieuwe folder met nieuwe aanbiedingen. Klik hier om de folder te bekijken. Je tuin, daar word je blij van! Bij Verhoeven Garden Stones Basics vindt u de basis voor uw tuin.


Hier vindt u sierbestrating , tuinhout, blokhutten, veranda’s, keramische tegels, waaltjes, grin zan. Betontegels worden gebruikt ter verharding van terrassen en opritten. Door de gladde bovenzijde van de tegels gaan zij extra lang mee en slijten ze.


Verhoeven grondwerk en bestrating, Brakel, Gelderlan Netherlands.

Eenvoudig bestrating bestellen bij Bestrating-online. Mooie sierbestrating en tuintegels kopen voor scherpe tarieven én topservice. Op deze website geven wij u een eerste indruk van ons bedrijf en onze diensten.


Uiteraard bent u ook van harte welkom in onze showtuin aan de Brugstraat in Vinkel.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts