woensdag 4 april 2018

Prijs gaashekwerk

Breed assortiment gaas hekwerken uit voorraad leverbaar. Snel geleverd vanaf werkdagen. Stel jouw eigen pakket samen in minuten en geniet van jaar onbezorgde garantie! Bekijk ons brede aanbod hekwerken.


Topkwaliteit en jaar garantie!

Ruime keuze tuinartikelen online. Betaal niet teveel voor gaashekwerk poort en bespaar tijd! Het gaashekwerk bestaat uit palen rond met daarboven een bovenbuis van rond 42.


Al onze palen en bovenbuizen zijn thermisch verzinkt! Dit betekend dat het materiaal volledig wordt samengesteld en pas daarna verzinkt en gecoat. Wij gebruiken dus hoogwaardige materialen.


Allround hekwerk bied een ruim assortiment gaashekwerk onderdelen.

Gaasafrastering is al een lange tijd een van de meest gebruikte vormen van afrasteren. Zeer doeltreffend en in verhouding zeer voordelig. Om u alvast een indicatie te geven van de mogelijke kosten geven wij u indicatieve prijzen inclusief montage en alle benodigdheden.


BG Hekwerk kan gaashekwerk gemakkelijk en snel voor u monteren, tegen een zeer goede prijs -kwaliteit verhouding. Het hekwerk wordt namelijk verzinkt én gecoat. Dit zorgt ervoor dat het lange tijd roest en onderhoudsvrij blijft.


Tuinhekken zijn te verkrijgen in verschillende soorten, hoogtes, types en maten. Een tuinhek wordt in de volksmond voor veel verschillende type hekwerken gebruikt. Denk daarbij aan ongeveer €euro tot €euro per 1x 1cm. De variatie in prijs wordt veroorzaakt door het type gaas dat in het hek verwerkt zit.


Je kan je voorstellen dat kippengaas goedkoper is dan tuingaas. Als je zo min mogelijk geld wilt uitgeven aan je hekwerk en het hekwerk hoeft niet al te stevig te zijn, dan kies je voor een gaashekwerk. De kosten voor een gaashekwerk zijn gemiddeld € per rol van x 1m.


Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw. De prijs van een (dubbel)staafmat hekwerk hangt af van het feit of het hekwerk enkele of dubbele staafmatten heeft.

De prijzen liggen zo tussen de en euro per 1bij 1centimeter. Dubbelstaafmat kost ongeveer tussen de € en € per meter. Tuingaas en kippengaas zijn het goedkoopste in aanschaf, maar er zijn nog wel andere kosten zoals bevestigingspalen en montagekosten. Zo kan het bijvoorbeeld voor omheinen van tuinen en dieren worden gebruikt.


De prijzen voor gaashekwerk zijn verschillend en zijn voornamelijk afhankelijk van de hoeveelheid meters dat u nodig heeft. Zo zie je het vaak als tuinafscheiding of als afscheiding van een weiland of een hok voor dieren. Gaashekwerk kunt u op verschillende manieren gebruiken. De prijs van gaashekwerk wordt bepaald door een aantal factoren, namelijk: Afmeting (lengte en hoogte) Wenst u punt- of prikkeldraden erboven?


Moeten er (loop)poorten in en dienen deze geautomatiseerd te worden? De gemiddelde gaashekwerk kosten voor het omheinen van je land zijn € 2. Uiteraard varieert de prijs afhankelijk van het aantal meter en het type gaas dat je kiest. Zie in onderstaand prijzenoverzicht de diverse soorten gaashekwerk met de gemiddelde prijzen. Dan bent u bij de haas hekwerk bij het. Hier vindt u het aanbod in een populair product van ons: gaashekwerk.


Wist u dat u gaas met houten of metalen palen kunt monteren? Kortom, u heeft genoeg keuze. Wilt u meer informatie over de producten kijk dan op de pagina uw materiaalkeuze. Wij verkopen Betafence afrastering zoals gaashekwerk , hekwerk op rol als tuinafrastering, schapengaas en dierengaas.


Naast harmonicagaas bieden wij ook dubbelstaafmat (ofwel DSM) hekwerk aan. Dit type afrastering is zeer geliefd door de vele toepassingsmogelijkheden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts