woensdag 18 april 2018

Aux in kabel

Specialistisch advies nodig? Zoek naar tulp kabel op de nieuwe KensaQ. Bespaar tot wel via kiesproduct. Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver.


AUX Kabels Winkel Online - Goedkoopste AUX Kabel en elektronica winkel online, behalve AUX Kabels vind u op onze site ook 170.

De AUX - kabel heeft verschillende soorten pluguiteinden, waarvan de jackplug de meest gangbare is. Een andere naam voor een AUX - kabel is de jack- kabel. Ze zijn verkrijgbaar in drie verschillende varianten.


Met de mm mini jack- kabel sluit je bijvoorbeeld je mp3-speler aan op een koptelefoon. Om een aux kabel te verlengen heb je meerdere opties. Je kan een verlengkabel gebruiken.


Dat is een kabel met een mannetje (male) en een vrouwtje (female) plug.

De vrouwelijke aansluiting kan je verbinden op je bestaande aux kabel. Verlengkabels zijn er tot lengtes van ongeveer tien meter. De kabel heeft een diameter van milimeter, de kabel is daarom ook bekend onder de term mm kabel. Een aux kabel is bij uitstek een audio kabel die gebruikt wordt voor hoofdtelefoons, headsets en andere toepassingen.


Een 4-polig Jack kabel kunt u tevens gebruiken om een videosignaal te versturen. Deze kabels zijn verkrijgbaar in de kleuren zwart en wit. AUX betekend Auxilary (niet auxiliary) en vrij vertaald naar het nederlands kun je hem ook wel Hulp in- of uitgang noemen. In jouw geval gaat het om een AUX -IN, dus een Hulp-ingang. Elk apparaat wat een line-out heeft kan je daarop aansluiten.


Op mengtafels zie je veelal AUX -OUT zitten. Misschien beschikt jouw auto al over een goede speakerinstallatie, maar is er iets anders dat ontbreekt. Niets is irritanter dan verplicht te moeten luisteren naar de radio. Ze draaien toch nooit wat jij wilt horen en dan die ellenlange reclames, verschrikkelijk!


Een AUX - kabel of een auto-adaptercassette kan dit probleem verhelpen. Bekijk ons grote assortiment kabels van vele merken.

Vind tulp kabel het nu op Kensaq. Jij bepaalt hoe je betaalt. U zult het jammer vinden als u deze ideale Aux In Kabel hier mist. U zult zoveel individuen vinden die wachten op verbluffende Aux In Kabel van LightInTheBox. LightInTheBox, als een van de voornaamste groothandelaren in China, biedt alle soorten van stijlvolle Aux In Kabel aan zijn gerespecteerde klanten aan.


Op zoek naar iets om te dragen voor Aux In Kabel Mp3? Winkel Aux In Kabel Mpvoor fantastische prijzen met snelle verzending, bespaar elke dag met groothandel prijzen, verken onze producten en geniet van het winkelen! AUX kabel Aux naar USB Winkel Online. Heeft u momenteel geen AUX aansluiting op uw af-fabriek autoradio, dan is dit de oplossing. Middels de 8-pins Lightning connec.


Mazda autoradio met een actieve AUX functionaliteit. Als u uw autoradio kunt overschakelen op de AUX -ingang, dan kan deze kabel wel worden toegepast. Mocht het niet zo zijn dan wordt de AUX -functionaliteit door het gebruik van deze kabel niet geactiveerd.


Winkel Kabel Aux In voor fantastische prijzen met snelle verzending, bespaar elke dag met groothandel prijzen, verken onze producten en geniet van het winkelen! Aux ( Auxiliary) Een versterker (voor-, geintegreerd of tuner-) bevat meerdere ingangen. Op deze ingangen kunnen verschilllende bronnen worden aangesloten (bijvoorbeeld een CD-speler).


Op de Aux kan elke willekeurige signaalbron worden aangesloten. Volledig origineel weggewerkt. U kunt samen met een Aux-IN kabel deze verbinding tot stand brengen.


De uitgang van de koptelefoon rechtstreeks aansluiten op een aux ingang is niet helemaal een aanrader. Er zit namelijk verschil in spanning en impedantie van de koptelefoon uitgang en een aux ingang.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts