maandag 30 april 2018

Uvc lamp vijver

Voor 16:bestel morgen thuis. Lees onze adviesberichten, gebruik de keuzehulp of laat onze productexperts je helpen. Haxo is uw Specialist in Tuin en Doe-Het-Zelf Artikelen - Zéér Compleet Online Aanbod.


Het is belangrijk dat deze in goede staat verkeert en dient elk seizoen vernieuwd te worden. De nieuwste generatie uv-c - lampen bevatten echter amalgaam in plaats van kwik.

UVC lamp 1watt Amalgaam - Philips. Een uv lamp voor de vijver in een behuizing. Het te behandelen water wordt door middel van een pomp door de behuizing geperst. Na deze periode zal de kracht van de lamp afnemen met als resultaat dat uw vijver minder goed beschermt zal zijn tegen algen.


Het enige wat zeker is, is dat de UV filter geinstalleerd dient te worden na de pomp. Mocht u beschikken over een zwaarbelaste vijver , dan kunt u er zelfs voor kiezen om een UVC filter te gebruiken van Watt. Het is namelijk zo dat de kracht van de lamp sterk afneemt na een bepaald aantal branduren. Contact ons indien u vragen heeft !

Een UV lamp vijver of UVC -filter is eigenlijk geen filter maar een toevoeging op de bestaande filtertechnieken. Ze worden ze vaak als optie in bestaande filters geïntegreerd of als aparte unit in de filterlijn geïnstalleerd. Het gebruik van een uv lamp in de vijver is ter voorkoming van groen water veroorzaakt door zweefalgen. Een UVC -unit heeft netspanning nodig om te kunnen werken. Het wattage van de lamp loopt voor de meeste tuinvijvers uiteen van tot watt.


Er bestaan ook biologische filters waarin een UVC - lamp is ingebouwd. Zoek Nu Sneller, Beter en Slimmer bij Vinden. Gratis retour en levering aan huis! Ook worden organismen voor het evenwicht zullen door de UV stralen gedood. Geschikt voor elke vijver.


Een UV of UVC filter lamp kunt u voor elke vijver gebruiken. Vaak zien we het gebruik van UV lampen terug bij koivijvers. Zo kunnen dode zweefalgen direct worden opgevangen in het filter en komen zij niet terug in de schone vijver. Bij een UV filter wordt het vijverwater langs een lamp gepompt die ultraviolet licht uitstraalt. Het licht dood veel schadelijke organismen zoals bijvoorbeeld algen.


Algen en andere organismen maken van je vijver een groene boel.

Vooral als je een vijver hebt met veel vissen. In dit artikel behandelen we allerlei vragen over uvc filters voor de vijver. Informatie en tips voor elke vijverliefhebber. Om te bepalen hoeveel watt de uv lamp voor de vijver moet zijn zult u een kleine rekensom moeten uitvoeren. Vijver UVC -filter unit Budget Line 11.


Moeilijk is dit overigens niet. Als u de juiste uvc lamp gebruikt, zal dit worden ingezet om de vijver helder te krijgen. UV straling doodt zweefalgen in de vijver , tenminste als u de juiste UV-c lamp installeert. De zweefalgen kunnen explosief vermeerderen, dit gebeurd meestal in het voorjaar en de zomer.


De zweefalgen nemen hun voeding uit het water waardoor ze snel vermenigvuldigen. Na verloop van tijd zult u uw UVC - lamp of kwartsbuis in uw filter moeten vervangen omdat hij de maximale brandduur heeft bereikt. Hier vindt u reservelampen in alle wattages die gangbaar zijn. Ook voor kwartsbuizen bent u hier aan het juiste adres zodat uw vijver schoon en helder blijft.


UV-C lampen voor de vijver.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts