vrijdag 18 mei 2018

Kunststof balkonscherm

Kunststof balkonscherm

Vind balkonscherm kunststof als je nu zoekt. Windschermen nu al vanaf € 150. Bespaar tot wel via kiesproduct. Kies uit producten vanaf € 175. Wat zijn de specificaties?


Kunststof balkonscherm

Balkonscherm kunststof antraciet 90x300cm. Dit balkonscherm zorgt voor wat extra privacy en een natuurlijke. Met een kunststof balkonscherm kunt u gemakkelijk verschillende sferen creëren.


Een balkonscherm biedt u goede afscherming waardoor u meer privacy heeft omdat inkijk aanzienlijk wordt verminderd. Het biedt in de eerste plaats niet alleen meer privacy maar ook de veiligheid wordt bevorder denk aan huisdieren en jonge kinderen. Dit zijn schermen opgebouwd uit verschillende kunststof planken in een aluminium kader. Kunststof balkonschermen worden steeds populairder.


Deze privacyschermen kunnen ook worden gecombineerd met aluminium planken en tevens met glaselementen. Zowel helder, gematteerd of getint glas is hierbij mogelijk. Bijkomend voordeel van het gebruik van kunststof glas voor een balkon is dat ook de wind wordt tegengehouden. Hierdoor dient het balkonscherm tevens als windscherm. Materialen voor een balkon met kunststof glas.


Voor een scherm voor het balkon moet je bij GAMMA zijn. Dan is een mooi balkonscherm de oplossing! Of eentje van bamboe of een rieten scherm? Natuurlijk heb je ook de mogelijkheid bij Praxis om balkonschermen te kiezen van kunststof , zodat je er nog langer van kunt genieten.


Kunststof balkonscherm

Verkrijgbaar in meerdere varianten. Bijzonder duurzame Duitse kwaliteit voor een lange levensduur. Dit scherm bestaat uit platte, holle kunststof strips. Zichtdicht balkonscherm van kunststof Duurzaam en weerbestendig.


De balkonschermen van kunststof zijn zeer duurzaam. Heeft u houten tuinmeubelen op uw balkon, dan zijn de balkonschermen in de natuurlijke kleuren bamboe of teak mooi. Heb je een balkon met open ruimte tussen de spijlen of een balkonhek van glas? Houdt u van een meer moderne stijl, dan is dit kunststof scherm ook verkrijgbaar in antraciet. Dan kan zichtwering, zoals een balkonscherm , voor meer privacy zorgen.


Kies bijvoorbeeld voor een wilgenrol of rieten rol voor een natuurlijke look of ga voor strak en netjes met afgewerkte houten balkonschermen. Een balkonscherm is zo gemaakt dat deze voldoende privacy biedt, maar nog wel licht en een stuk van de omgeving doorlaat. Zo heeft u niet het gevoel dat u opgesloten zit.


Door het lichtgewicht kunststof waar de balkonschermen van gemaakt zijn, krijgt u een mooi subtiel afgewerkt geheel. Als je binnen dagen van de aanschafdatum niet tevreden bent met het product kun je hem terugsturen en je geld terug krijgen. Dit kunststof (PVC) balkonscherm is vervaardigd uit holle lamellen welke door middel van een sterke draad met elkaar verbonden zijn.


De lamellen zitten dicht op elkaar zodat het scherm optimale privacy en beschutting geeft. De warme bamboe-look geeft een mooie en chique uitstraling aan je balkon. Ook erg handig is dat het in verschillende stijlen verkrijgbaar is.


Natuurlijk balkonscherm , met deze keuze blijft u zo dicht mogelijk bij de natuur. Maar je kunt ook heel veel andere leuke dingen doen met een balkonscherm.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts