donderdag 24 mei 2018

Beschoeiing zetten

Bij gebruik van losse planken hanteert u hetzelfde aantal palen. Plaats de beschoeiing altijd iets schuin, enkele graden (circa 5) naar binnen toe. Stap - Schotten of planken monteren.


Bepaal hoeveel slotbouten u nodig heeft. Beschoeiing zetten is het maken van een versteviging van de wal van een sloot, kanaal of watergang zodat instorting wordt voorkomen.

Voor het zetten van beschoeiing slaan we houten palen in de grond. Aan deze palen bevestigen we hardhouten planken. Vervolgens bevestigen we tussen de palen en houten planken en waterdoorlatend doek.


Voordat wij beginnen met het zetten van een beschoeiing inspecteren we eerst zaken zoals: de staat van de wal, de ondergrond en de diepte van het water waar de werkzaamheden moeten plaatsvinden. Om te bepalen wat er nodig is om een beschoeiing te zetten , hebben wij hieronder een instructie geplaatst. Hierin kunt u lezen en zien hoe u kunt bepalen welke soort constructie u moet hanteren om een goed resultaat te krijgen bij uw eigen situatie.


Grondsoorten: zwarte gron klei en meer. Het zetten van beschoeiing is een van de specialisaties van Benecke.

Op locaties met beperkte ruimte werken wij vanaf het water. Monteer de planken voor de beschoeiing met de slotbouten tegen de zijkant van de palen. Werk de bovenkant van de beschoeiing af met een hardhouten afdekregel. Schroef deze op de palen van de beschoeiing. U kunt ook een plank gebruiken om de beschoeiing af te maken, maar hierbij is het risico op kromtrekken groter dan bij het gebruik van een.


Wilt u een nieuwe beschoeiing plaatsen in uw tuin? TMG Grondwerken is gespecialiseerd in het slaan van beschoeiingen in de meest uiteenlopende situaties. Een goede beschoeiing of grondkering in uw tuin is essentieel om grond van water te scheiden.


Door het plaatsen van een beschoeiing voorkomt u dat kostbare grond verloren gaat aan de waterkant. Beschoeiing die niet goed geplaatst is en onvoldoende veranker gaat na verloop van tijd verzakken. Het vervangen of herstellen van een verzakte beschoeiing is prijzig en levert u bovendien onnodig ongemak. Slootweg Beschoeiingen plaatst een beschoeiing in één keer goe zodat u er vele jaren plezier van hebt. De goedkoopste beschoeiing schotten vind je op Houthandelonline, een beschoeiing beschermt een oever tegen invloeden van buitenaf zoals golfkrachten.


Beschoeiing en damwand zetten wij handmatig of met een graafmachine, afhankelijk van de bodemgesteldheid. Beschoeiingen wordt toegepast als bescherming van tuinen langs het water en als versterking van de oevers van sloten, kanalen en vijvers. Heijboer Tuinhout is specialist in beschoeiing maken en damwand plaatsen.

We komen graag bij u langs om te bekijken welke oplossing het beste in uw tuin past. KRW-status, dan kan je niet zomaar een harde beschoeiing zetten , omdat dat de flora en fauna aantast. De prijslijst van ROwat Beschoeiing voor particulieren.


Al jaar zijn wij gespecialiseerd in het aanleggen, plaatsen, bouwen en onderhouden van beschoeiingen en damwanden. Maar ook van vlonders, steigers, bruggen, vijvers en zwembaden. Ook voor het vervangen van een oude beschoeiing kunt u bij ons terecht.


Kortom, alles wat met water te maken heeft. De beschoeiing beschermt een oever of waterkant tegen afkalven, golfkrachten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts