donderdag 17 mei 2018

Zwembad gasselternijveen

Op zoek naar zwembad gasselternijveen? Telefoonnummer, adres en meer! Een binnenbad waar u het hele jaar terecht kan voor zowel recreatief zwemmen, banen zwemmen en zwemlessen.


De variërende waterdieptes zijn duidelijk gemarkeerd met drijvende scheidingslijnen. Het recreatiebad leent zich voor allerhande wateractiviteiten. Het diepe bad (meter) heeft duikplanken en is tevens geschikt voor wedstrijden (startblokken).

Het zwembad is onder toezicht van gediplomeerd personeel en geopend van begin mei tot begin. Of je nu actief wilt genieten van onze prachtige natuur, rust en ruimte zoekt, cultuur komt snuiven of één van de vele evenementen wilt bezoeken, Drenthe is de plek. Vakantiepark HunzePark beschikt over een uniek verwarmd openlucht bad met een prachtige zonneweide en een hoge en lage duikplank. Wil je een leuk idee voor een dag met de hele familie, je vrienden of een leuk bedrijfsuitje?


Je familiedag, weekend of activiteiten vind je bij. Ben jij binnenkort jarig en heb je zin om met je vriendjes en vriendinnetjes een spannend feestje te beleven? Gasselternijveen kent een prachtige afwisselende omgeving met mooie wandelroutes door de Drentsche Aa.


Hebben je ouders geen zin in alle rommel thuis?

Kom dan je verjaardag vieren bij HunzeOutdoor voor Kids! Op de bubbelbank is het heerlijk lekker bijkomen. Kosten abonnement, dagkaart en 10-badenkaart. Dit familievriendelijke vakantiepark is een waar paradijs voor liefhebbers van rust, ruimte en natuur. Ook avonturiers zijn hier aan het juiste adres: op dit park zijn er namelijk tal van spannende en sportieve (outdoor)activiteiten voor jong en oud.


Informatie over zwembad De Borghoorns in Annen en zwembad Zwanemeer in Gieten. Direct naar de inhoud van de pagina Direct naar het hoofdmenu Direct naar het zoekveld. Vroeger klonken hier gebeden en kerkelijke liederen, vandaag de dag is dit een unieke plek een onvergetelijk weekendje weg met vrienden of familie. Jouw nieuwe favoriete Zwembadje kopen? Huur een fiets en verken de omgeving of kom volledig tot rust tijdens een stevige wandeling.


Na een inspannende middag ontspant u lekker in het verwarmde openlucht zwembad. De bedden waren goed en lang, schone en frisse dekbedden en kussens. Alles zag er schoon en netjes uit. Het zwembad en sauna waren bij ons allen zeer in trek, zo ook de pooltafel en de tafeltennistafel waren steeds in gebruik.


Zaterdag naar het Boomkroonpad geweest. Pak je zwembroek maar in, want in Drenthe is het een waar zwemparadijs. Waar je ook verblijft, er is altijd wel een zwembad in de buurt.

Van subtropische zwembaden tot heerlijke buitenbaden, voor de kinderen een feest! En misschien dat je zelf ook wel even stiekem van de glijbaan af gaat! Drenthe - Vakantiepark Hunzepark ligt pal naast het Hondsruggegebied. Het park beschikt onder andere over sportbanen, een zwembad en. Achter de kerk is een prachtige ruimte gerealiseerd met zwembad (x meter), sauna en relaxruimte.


Tevens is er een ruimte waarin een tafeltennistafel, een poolbiljart en een flatscreen-televisie staan opgesteld. Op de “galerij”, waar vroeger het kerkorgel ston kunt u met z’n allen gezellig bij elkaar zitten. Het huis is een provinciaal monument en kent vele elementen uit de Jugendstil-periode en de Neo-classisistische tijd.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts