dinsdag 22 mei 2018

Speeltuin speeltoestellen

Bij iedere Wickey Speeltoren jr. Find speeltoestellen speeltuin vandaag! Kies uit 1producten vanaf € 190.


Fijn en veilig buiten spelen op het schoolplein, speeltuin of in het park is erg belangrijk voor kinderen. Hier ontwikkelen zij motorische vaardigheden die heel belangrijk zijn voor een opgroeiend kind.

Maar buitenspelen is ook leuk, gezond en sociaal. Welke speeltoestellen voor de speeltuin bestaan er? Van vrolijke draaimolens tot spannende tuimelrekken: er is van alles mogelijk! Professionele speeltoestellen.


Speeltoestellen bestaan er in alle soorten en maten. Van de complete inrichting voor een nieuw speelveld (inclusief omheining en ondergrond) tot en met diverse losse onderdelen en uitbreidingen voor bestaande speeltuinen : w erkelijke alle soorten speeltoestellen vindt u in onze webshop! En niet alleen een schoolplein, maar ook een speeltuin , speelplaats of speelweide.

Arkema Speelvoorzieningen heeft het juiste speeltoestel voor op uw schoolplein in allerlei soorten en maten. Gemeenten kunnen op eigen initiatief openbaar toegankelijke speeltuinen en speeltoestellen periodiek na laten kijken. Zij zijn daartoe niet wettelijk verplicht. Als een gemeente subsidie geeft aan een speeltuin kan zij de eigenaar verplichten tot periodieke controles. HvR Speeltotaal is uw flexibele partner in het aanleggen en onderhouden van speeltuinen en speeltoestellen.


Wij beschikken over een zeer veelzijdig assortiment, met continue innovatie. Wij zijn gespecialiseerd in maatwerk door flexibiliteit in het productieproces, want Proludic heeft de productieprocessen in eigen beheer. Bent u op zoek naar uitdagende speeltoestellen van staal, hout of kunststof voor gebruik in de openbare ruimte, voor recreatie of een speeltuin ? Of zoekt u invulling voor een sportvel park- en straatmeubilair?


Laat u inspireren door ons veelzijdige aanbod en check onze referentieplekken! De met zorg ontwikkelde speeltoestellen zijn gemaakt van duurzaam materiaal en zijn bestand tegen alle weersinvloeden. Grote keuze aan houten speeltoestellen met schommel en glijbaan - Nu bestellen! Zoek naar speeltoestellen speeltuin op de nieuwe KensaQ. Het adres voor het kopen van goedkope speeltoestellen ! Bekijk populaire exemplaren van plastic en hout en voor binnen en buiten.


Nijha heeft een ruim aanbod met diverse speeltoestellen die de creativiteit van kinderen stimuleert.

Het assortiment bevat zowel wippen, glijbanen als schommels. Vanuit Ede bedienen wij scholen, speeltuin verenigingen en bedrijven. Of het nu gaat om een schommel, een houten klimrek, een glijbaan of complete speeltuinen , wij leveren en plaatsen speel toestellen op maat! Benschop speelplezier levert speeltoestellen van topkwaliteit voor particulier en openbaar gebruik.


Veel speeltoestellen uit ons assortiment worden door ons zelf gemaakt. Hierdoor kunnen ze ook aangepast worden aan uw wensen. Voor elke tuin zijn er mogelijkheden voor een speeltoestel.


Wij ontwerpen, realiseren, zijn leverancier en onderhouden speeltoestellen op speelterreinen. Onze focus ligt op speelterreinen met speeltoestellen voor gemeentes, scholen, kinderopvang, zorginstellingen en recreatiegebieden. Het Piratenschip‘, staat in het centrum van de camping. Dit prachtige speeltoestel is uitstekend geschikt voor stoere piraatjes van tot jaar oud.


Veiligheidseisen speeltoestellen. Ook de indoorspeeltuinen schieten als paddenstoelen uit de grond. De Europese normen op het gebied van speeltoestellen helpen bij het voorkomen van ongelukken en blessures van spelende kinderen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts