vrijdag 4 mei 2018

Lokdoosjes muizen

Specialistisch advies nodig? Bekijk ons grote assortiment computermuizen van vele merken. Lees meer over het verjagen van muizen en de beste muizenverjagers. Diervriendelijk vangen van muizen.


Er ook diervriendelijke manieren om het muizen probleem op te lossen. Je hoeft de muis niet te verjagen of te doden.

Je kunt de muis ook vangen en herplaatsen. In deze muizenvoerdoosjes kunt u muizengif, lokstoffen of een val uitzetten voor het bestrijden van muizen doen. Als u bijvoorbeeld muizen gaat bestrijden in de buurt van kinderen, honden en katten adviseren wij dit in een goed afgesloten muizen voerdoosje te doen.


Dit zorgt voor extra veiligheid bij de bestrijding van muizen. Het Frap lokstation is geschikt voor het bestrijden van muizen in huis en kan alleen met behulp van een sleutel worden geopend en gesloten. Een lokdoos voor muizen heeft dus verschillende benamingen en het gebruik kan ook tweeledig zijn. Zorg dat de muizen niet binnen kunnen komen via bijvoorbeeld openingen in buitenmuren, luchtroosters of niet goedafgesloten deuren en ramen. Een volwassen muis kan door een kier van 5cm een gebouw binnendringen, kleine gaten kunt u dan ook het best dichten met het product mousestop.


Zorg ervoor dat muizen op straat geen etensresten vinden.

Wij als bestrijders adviseren daarom ook om gif niet los neer te leggen of op een schaaltje te leggen maar in een lokdoosje te doen. Muizen zijn dol op vette zaden. Als je het gif niet tegen kinderen of huisdieren hoeft te beschermen zijn deze kartonnen lokdoosjes erg geschikt! Dit hardplastic lokdoosjes met de naam AF Advance Mouse Box hebben twee zij-ingangen, dit muizen lokdoosje met sluiting is makkelijk te openen met bijhorende sleutel.


Dit muizen voerdoosje, ook wel muizen lokdoosje genoemd kan extra veiligheid bieden bij het inzetten van muizen gif. Zet het doosje op plaatsen in je huis waar muizen geregeld komen. Lees vóór gebruik eerst het etiket en de productinformatie. Elk doosje bevat zakjes van gram lokaas.


De HG lokdoos tegen muizen is een kant-en-klaar lokdoosje tegen huismuizen. Dit is een uiterst effectief lokmiddel dat door muizen gegeten en meegenomen wordt. Dus weg met die vieze klemmen of vallen. De muizen - lokdoosjes bevatten waarschijnlijk gif en daarvan is bekend dat het een aantal dagen kan duren voordat het begint te werken.


Als ze er tenminste van gesnoept hebben, want zolang er ander voedsel beschikbaar is (pindakaas op muizenvallen bijvoorbeel of kruimels op de vloer) zal dat de voorkeur genieten boven het gif. Grooste keuze, laagste prijs. Alle merken muizenvangers. Deze hardplastic lokdoosjes met de naam AF Advance Mouse Box hebben twee zij-ingangen, deze muizen lokdoosje met sluiting is makkelijk te openen met bijhorende sleutel. Deze muizen voerdoosjes, ook wel muizen lokdoosjes genoemd kunnen extra veiligheid bieden bij het inzetten van muizen gif.


Kartonnen muizen lokdoosjes stuk.

Deze kleine kartonnen lokdoosjes zijn gemakelijk weg te zetten achter kasten, koelkasten, op plafonds,. Wist je dat muizen erg nieuwsgierig zijn? Biocide-producten voorzichtig gebruiken. Voor gebruik altijd het etiket en de productinformatie lezen.


Zet de voerdoos op plaatsen waar u de muizen heeft gezien (langs muren of achter en onder kasten bijvoorbeeld), uitwerpselen heeft gevonden of dichtbij hun schuilplaats of eetplaats. Neem tot meter afstand tussen de voerdozen, afhankelijk van de situatie. Het is belangrijk dat er geen andere voedselbronnen voor de muizen aanwezig zijn. De lokdoosjes zet je neer op de plekken waar de muizen regelmatig worden gesignaleerd. De muizen komen af op deze doosjes, eten de korrels op waarna zij vergiftigd raken.


Een andere methode om muizen te bestrijden is het uitzetten van. Er kan ook gekozen worden voor muizenkorrels. Bij deze variant zit het muizengif verstopt in korrels.


Deze korrels zijn smakelijk voor muizen , waardoor de kans groter is dat ze deze korrels zullen opeten. Over het algemeen worden deze korrels geplaatst in bijgeleverd lokdoosjes. Gif is immers ook een lokmiddel voor de muis en zal er dus van willen eten. Ook kunt u meerdere muizen effectief bestrijden terwijl met de meeste klemmen en vangkooien u maar één muis tegelijk kunt vangen of doden.


Verder zal het meeste gif de muis uitdrogen na de dood waardoor er minder kans is op stank. Heb je eenmaal bepaald waar de muizen zitten en hoe hun routes verlopen, dan ben je klaar voor muizenbestrijding met behulp van muizengif. Maar muizen leven zo dicht bij de mensen dat ik me dat niet kan voorstellen dat je muizen kunt bestrijden met geuren.


Een tijdje geleden hebben we met een klant geprobeerd de muizen te verjagen met een H. De muizen zijn wel enige tijd weggebleven maar kwamen uiteindelijk toch wel weer terug.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts