maandag 14 mei 2018

Kempervennen zwembad

Jouw nieuwe favoriete Zwembadje kopen? Bekijk nu ons uitgebreide assortiment zwembaden. Meer geluksmomentjes buiten! Altijd de beste en leukste woonaanbiedingen van dit moment. Bestel Zwembaden online bij Leen Bakker.


Ontdek ons ruime assortiment!

Op de wildwaterbaan wacht de kolkende stroming op snelheidsliefhebbers. Zoek je liever de rust op? Snorkel dan tussen bontgekleurde exotische vissen in het leerrijke Leven in Zee-bad. Of maak kennis met de duiksport: Discover Scuba, inclusief een ritje op de onderwaterscooter.


Wij willen hier een beschrijving geven, maar de site die u nu bekijkt staat dit niet toe. Heel veel activiteiten, zowel indoor als outdoor met de natuur als speeldomein. In het subtropisch zwembad kan je zelfs snorkelen tussen de tropische vissen in het Leven in Zee-bad.


Je kunt je hier hele dagen vermaken en het maakt daarbij niet uit of je jong of oud bent.

Dit initiatief is in samenwerking met het Wereld Natuur Fonds tot stand gekomen. Dit tropische zwembad is niet alleen prachtig, maar ook leerzaam. Kijk dan eens naar onze last minute aanbiedingen. Reserveer uw activiteiten vooraf online!


Zaterdag had mijn vriend een glup in de kin gekregen in het zwembad. Maak jouw borst nat voor ongekende waterattracties. Bewonder vissen in het koraalba trotseer wildwaterbanen en met ons enorm aantal glijbanen kies je zelf hoe je door het zwembad suist! De spectaculaire glijbanen, het spetterende golfslagbad of de wildwaterbaan. Van spetteren in het kinder-doe-bad tot snorkelen in het Leven in Zee-bad.


De kempervennen aqua mundo vernieuwd center Parcs. Ride The Smoky Mountain Alpine Coaster! Bekijk een enorm aanbod met deals voor een dagje uit. The whirling current of the wild water rapids awaits all speed demons.


Would you prefer some quiet time? Snorkel amongst colourful exotic fish in the educational Living Seas Pool. Or get acquainted with diving: Discover Scuba, including a ride on an underwater scooter.


In Noord Brabant kun je dit prachtige subtropische zwembad vinden. Vanaf maandag september gaat het park namelijk voor vier weken dicht.

Ga naar Leen Bakker of bestel eenvoudig online! Er is gratis WiFi in het hele park. Elk huisje beschikt over een eigen gemeubileerd terras en een gecombineerd woon- en slaapgedeelte. In het zwembad Aqua Mundo kun je snorkelen, gierend door de bochten van de mega snelle wildwaterbaan, of kennismaken met duiksport tijdens Discover Scuba lessen. Het is een groot en luxe vakantiepark met veel faciliteiten, zowel op het park als in de nabije omgeving.


Of ga voor een stevige wandeling in het iets verderop gelegen Brabantse natuurgebied De Malpie. Westerhoven en geclassificeerd als van bij TripAdvisor. Geniet in een van onze restaurants onder de palmbomen: Italiaans, een eindeloos buffet, vurige grillspecialiteiten en snelle snacks.


Of laat ontbijt of een Table Cooking pakket bezorgen! Je vindt alles in onze supermarkt. Het is een leuke baan met net voor de buisglijbanen een leuke afdaling waar je lekker snel kan gaan.


Ook is er binnen nog een redelijk snel stuk. Het jammere van deze baan is dat er buisglijbanen in verwerkt zijn, dat houd flink op.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts