vrijdag 11 mei 2018

Led statafel

Bestel eenvoudig en snel online. Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver. Geef uw feest of evenement de perfecte ambiance! Koop nu statafels voor uw huis.


De statafels zorgen voor een geweldige ambiance.

Door middel van een LED -lamp in de statafel , welke te bedienen is met een afstandbediening, creëert u een warme sfeer tijdens uw evenement. De afmetingen van de statafel zijn 140cm x 140cm. De led -lampen hebben een accuduur van uur en zijn in te stellen in verschillende kleuren en overgangen.


Welkom, wij helpen u graag met uw feest, we hebben complete ledinrichtingen voor zeer schrpe prijzen! LED statafels huren, hoe werkt dat? Dan kun je direct gebruik maken van onze verhuur optie. Dit pakket is compleet met statafel Oslo (blad 85cm), witte.


De tafels bevatten een accu en dus draadloos.

Statafel pakket met LED verlichting! Met de afstandsbediening kun je de statafel één van de kleuren geven. Of kies uit één van de vier voorgeprogrammeerde programma’s.


Wilt u echt een unieke sfeer creëren op uw evenement, kies dan voor onze LED verlichte statafels. Onder het tafelblad zit een LED -Lamp gemonteerd. Deze verlicht de statafel hoes in een door u gewenste kleur.


De led verlichting werkt op batterijen dus u ze kunnen op elke gewenste locatie ingezet worden. Voor productpresentaties is deze statafel ook uitstekend te combineren met een productplateau. Of combineer de statafels met onze witte krukken, zwarte krukken of trendy krukken. Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan voor de huur van uw led verlichte statafel of voor een complete beursstand.


Een brede verscheidenheid aan led statafel kopen-opties zijn voor u beschikbaar, zoals plastic. Ook kunt u kiezen uit geen led statafel kopen. En uit moderne, antieke led statafel kopen. Er zijn led statafel kopen leveranciers, vooral gevestigd in East Asia.


Bij ons staat klantgerichtheid hoog in het vaandel. Of het nu gaat om een kleine of grote statafel , we geven u graag advies op maat. Bekijk ons unieke assortiment bartafels.

Meer geluksmomentjes in een gezellig huis! Maak van jouw huis jouw thuis. Ontdek ons unieke woonassortiment online. De beste en leukste woonaanbiedingen van dit moment vind je bij Leen Bakker.


Hangtafel van kunststof met led verlichting. Water afstotend kan ook buiten gebruikt worden voor uw tuinfeest. Ledsdeal statafels huren is bijzonder handig als u een feestje geeft en een grote groep met mensen verwacht. Deze stafels zijn één van onze populairste partverhuur-artikelen en dat is niet voor niets.


Wij verhuren statafels van professionele kwaliteit, tegen een zeer voordelige prijs. Een kenmerk hebben alle statafels in de verhuur collectie gemeen, het zijn stuk voor stuk unieke design statafels. De Conic is gemaakt van lichtdoorlatend PE kunststof. Door bijvoorbeeld het plaatsen van een LED lamp aan de binnenkant van de Conic onstaat er een geweldig effect.


Voor een moderne en extra feestelijke uitstraling, LED verlichting in uw statafels. In de witte statafel Conic, wordt een LED -box geplaatst. Deze is in alle kleuren instelbaar. Prijs inclusief BTW, per gebruiksdag €200. Een statafel huren met feestelijke twist, een echte eyecatcher, dan is een conic met led -verlichting een echte aanrader.


Deze statafel led kunt u gemakkelijk en snel huren bij Vcompany Partyverhuur! Naast alle andere attracties en party-artikelen zoals springkussens en vlondervloeren verhuurt Vcompany ook statafels met led verlichting voor op uw feest of evenement. Dit artikel combineren met een groots opvallende attractie?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts