donderdag 10 mei 2018

Afrastering hekwerk

Bekijk ons brede aanbod hekwerken. Topkwaliteit en jaar garantie! Uitgebreid assortiment hekwerk, poorten en omheiningen. Shop nú alle soorten schuttingen! Kies een van onze vele type afrasteringen !

Wij verkopen Betafence afrastering zoals gaashekwerk, hekwerk op rol als tuinafrastering, schapengaas en dierengaas. Naast harmonicagaas bieden wij ook dubbelstaafmat (ofwel DSM) hekwerk aan. Dit type afrastering is zeer geliefd door de vele toepassingsmogelijkheden.


Ben je op zoek naar een nieuwe schutting of hekwerk voor in je voortuin, achtertuin of rondom je hele woning? Met een hekwerk creëer je snel privacy rondom je huis en ben je beschermd tegen wind en geluiden van buitenaf. Bij GAMMA vind je hekwerken in verschillende stijlen, materialen en afmetingen.


Heras afrasteringen zijn ideaal als gebiedsaanduiding, bijvoorbeeld om de grens van een bloemenperk, grasveld of plantsoen aan te geven.

Hiervoor bieden we diverse lage hekwerken. Zoekt u een hogere afrastering , bijvoorbeeld een spijlenhekwerk, staalmathekwerk of gaashekwerk, dan bent u bij Heras eveneens aan het juiste adres. Kinderen in de hele wijk veilig en onbezorgd laten sporten, elke training en wedstrijd weer.


ABC Hekwerk heeft voor de beste sportveldafrastering. De Hekkerij is gespecialiseerd in het maken en plaatsen van houten hekwerken. Wij leveren verschillende soorten houten hekken, afrasteringen en omheiningen. De hekken worden bij voorkeur gemaakt van kastanjehout of eikenhout.


Er zijn verschillende soorten houten hekken: wringhekken, landhekken, schapenhekken, poorten en klaphekken. Afrastering : fraai, functioneel en veilig. Een fraaie houten afrastering is naast functioneel en duurzaam ook mooi om te zien. Denk daarbij bijvoorbeeld aan de omheining van de weide voor uw paarden of een afrastering voor faunagebieden. HBA Totaal levert en monteert vele soorten hekwerken , afrasteringen en omheiningen.


Dit blijkt ook wel uit het feit dat ze jaar fabrieksgarantie geven op bijna al hun producten. Dit is een laag hekwerk van ongeveer een halve meter hoog. Dit hekwerk is onopvallen maar wel erg effectief.

Deze vorm van afrastering kunt u eenvoudig plaatsen en vraagt verder geen onderhoud. Naast het afrasteren van uw terrein met een hekwerk , kunt u ook kiezen voor natuurlijke afrastering. Al ruim jaar realiseren wij hekwerk voor onder meer de overhei natuurorganisaties, aannemingsbedrijven en particulieren. U krijgt altijd advies op maat.


Zo garanderen we passend hekwerk van hoge kwaliteit dat jarenlang meegaat. Vraag voor onze fauna- afrasteringen en houten hekwerken direct een offerte aan via onze productpagina’s. Eigenlijk alles wat onder “klein ijzerwerk” valt. EKH Hekwerk biedt aan zowel bedrijven als particulieren onder meer uitstekende kwaliteit afrasteringen. Bestel direct je schutting online!


Hekwerk van Ruigrok is leverbaar in vele vormen, van staal tot hout, van bouwhekken tot sportveld afrastering. Daarnaast bieden wij ook draaipoorten, schuifpoorten en complete buitenbeveiliging aan, om te kunnen voldoen aan iedere wens die de gebruiker maar kan hebben. Gaas hekwerk raster hek groen draad afrastering (Gebruikt) meter gaashekwerk met palen, bovenbuis, doorvoerkoppen, draad en bevestigingsmateriaal. Kortom een geheel compleet hekwerk.


De korte stroomstoot van schrikdraad is krachtig genoeg om dieren af te schrikken maar veilig voor mens en dier. Na de eerste schok vormt de afrastering een psychologische barrière. En omdat dieren de omheining mijden, is er bijna geen fysieke belasting en gaat deze dus ook veel langer mee. Een elektrische afrastering is een kringloopsysteem.


Het hekwerk is leverbaar in een hoogte van tot m, en kent ronde spijlen die door de boven- en onderliggers steken. Daardoor is het onmogelijk om spijlen uit te breken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts