woensdag 23 mei 2018

Vijver kindvriendelijk maken

Boek uw Hotel in Marken online. Makkelijk, snel en veilig boeken! Uw boeking direct bevestigd! Snel en veilig online boeken. Lees echte reviews en boek nu! Snel, eenvoudig, gemakkelijk.

Reserveer online, laagste prijzen. Om deze gevaarlijke situaties zoveel mogelijk te beperken zijn er een aantal voorzorgsmaatregelen te nemen voor een kindveilige vijver. Echt kindveilig kun je een vijver nooit maken. Maar er zijn wel een aantal tips die bijdragen aan het kindvriendelijk en veiliger maken van de vijver : Zorg ervoor dat de vijver goed zichtbaar is. Wij zijn gespecialiseerd in het maken van hoge kwaliteits onderhoudsvrije oplossingen zodat uw vijver kindveilig wordt.


Zo kunt u optimaal van uw tuin genieten zonder de zorgen als er kinderen buiten aan het spelen zijn! Wij maken onder anderen vijverroosters die verzonken zijn zodat de afwerking ook mooi is. Je kan er eventueel een leuke zandbak van maken voor de kinderen.

Zo hoef je je nooit zorgen te maken over de gevaren van je vijver. Als je kinderen ouder zijn, kan je de zandbak opnieuw tot vijver omtoveren. Een vijver of zwembad geeft extra allures aan je tuin. Maar wie kinderen of kleinkinderen heeft, weet dat dit niet zonder gevaar is. Je waterpartij kindvriendelijk maken , is dan ook geen overbodige luxe.


Veiligheid versus esthetiek Jaarlijks horen we de verhalen terugkomen. Een peutertje of kleuter is verdronken in de vijver of het zwembad. Vijver in stadstuin - kindvriendelijk. Het maken van een vijver zonder water is eenvoudig en snel te realiseren, en doet qua effect niet onder voor een echte watertuin. Voor het ontwerp en de juiste plek in de tuin gaat men net zo te werk als voor een “echte “ vijver.


De vorm moet in harmonie zijn met de omgeving, het huis en de stijl waarin de tuin aangelegd is. Tussen de vijver en het huis ligt een terras ter breedte van meter. Over de hele lengte (op de foto van links naar rechts) ga ik een pergola maken met hekwerk tussen de palen. Dus de achtertuin wordt al afgesloten (met hekjes natuurlijk bij paadjes).


Afbeeldingsresultaat voor vijver kindveilig maken. Hiermee wordt het zicht op de vijver en eventueel de vissen nauwelijks belemmer maar kan je wel voorkomen dat kinderen in de vijver vallen. Daarnaast kan je de vijver kindvriendelijk maken door er een tuinhek rond te plaatsen.

Deze pin is ontdekt door Greet Wyckaert. Ontdek (en bewaar!) je eigen pins op Pinterest. Ik word binnenkort ouder dus ik moet mijn vijver kindvriendelijk gaan maken. Nu zit er tijdelijk een netje over maar dat is niet mooi. Iemand tips wat voor mij de oplossing zou kunnen zijn?


Een ander verhaal : wij hebben een vijver in de tuin. Er zijn een aantal redenen waarom we onze vijver afdekken. De meest voorkomende situaties zijn: Het voorkomen van vallend blad in de vijver. Het eenvoudig verwijderen van afgevallen blad uit de vijver. Vissen beschermen tegen reigers.


Kindveiliger maken van vijver en tuin. Er komt een strak watervlak in onze tuin, tegen het terras aan. De vijver isoleren voor warmer water.


Zelf hebben we geen kleine kinderen meer, maar ik ben toch wat bang dat er ooit eens iets kan gebeuren met die vijver en wil hem kindveilig maken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts