maandag 21 mei 2018

Aux auto

Vergelijk op: prijs, kwaliteit, beoordelingen van anderen en meer. Auto kopen of occasion verkopen? Wil je een autoradio kopen? Lekker hoor, een muziekje onderweg!


Er zit vast iets voor je tussen!

Car Sound Center is dé specialist op het gebied van auto elektronica. In ons uitgebreide assortiment vindt u onder andere navigatie en multimediasystemen. If you plug a USB thumb drive into a USB-to- aux cable and plug the cable into your head unit, you will find that nothing happens.


Onze laatste Highway adapters werken op je huidige geluidssysteem d. De aux -ingang is geschikt voor een stereokabel met een stekker van mm (niet inbegrepen). Heeft u aux in de auto maar u wilt liever bluetooth ( draadloos) muziek streamen dan is. Ik was al langer op zoek om mijn op een makkelijke manier muziek in mijn auto af te spelen ivm dagelijks woon-werk-verkeer waarbij de radio heel snel gaat vervelen.

Handsfree kunnen bellen is voor mij bijzaak bij dit product. Mijn auto is slechts uitgerust met een 5mm-jack- AUX -poort. Duszake Draadloze Bluetooth Ontvanger 3. Je kunt ze maar beter bij je hebben!


Andere maat kabeltje of SD-kaart? De veranderingen gaan heel snel op het gebied van techniek. Zowel voor je mobiel als voor de televisie of computer: steeds heb je een ander kabeltje nodig. Lokale aanbiedingen - Ga ervoor!


Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund. Marktplaats kan daardoor minder goed werken. Bij sommige auto ’s zit het ding namelijk helemaal in de boordcomputer geknoopt, of heb je simpelweg een radio die je niet kan vervangen zonder het halve dashboard te missen.


In dat geval kan je bijvoorbeeld een Parrot-setje kopen. Aux aansluitingen zijn in de regel de mm stereo jack aansluitingen, ook wel mini jack genoemd. Sommige apparaten werken met de grotere aansluiting, de mm stereo jack.


De kabel heeft een diameter van milimeter, de kabel is daarom ook bekend onder de term mm kabel. Door de directe digitale koppeling van de interface aan uw autoradio voorkomt u kwaliteitsverlies.

Dus wordt het geluid in CD-kwaliteit via de speakers van uw autoradio weergegeven! Selecteer uw automerk in het linkermenu om te checken of uw auto en type autoradio ondersteund wordt. In principe is de AUX bedoeld voor line-out aansluitingen welke (de meeste) android telefoons niet hebben. Echter, uit ervaring weet ik dat het o. Wel goed op letten dat een koptelefoon uitgang variabel in volume is en dat als je het op stil zet, je ook niets over je radio hoort. De ontvangstunit sluit u bekabeld aan op de AUX van uw autoradio.


Beschikt u niet over een AUX -ingang dan is de Cook draadloos te verbinden via de ingebouwde FM-transmitter. Bij BCC koop je ook autoradio's Muziek in je auto. Alleen dat is zo’n jack met sreepjes. Lange autoritten hoeven niet saai te zijn.


Zet lekker je favoriete radiozender aan of speel je eigen playlist in de auto. Zing uit volle borst mee en geniet met de hele familie, of verdrijf de verveling tijdens de file met een mooi concert.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts