donderdag 10 mei 2018

Prefab trap

Dit betekent dat alle betonnen producten die nodig zijn voor de inrichting van een trappenhuis tot het specialisme behoren. De stalen geveldrager van Vebo Staal blijft door-innoveren. De laatste ontwikkeling is het voorzien van de geboute hoeklijn van een nog innovatievere stelmogelijkheid. De trap met bomen is erg geschikt op plaatsen waar veel schoongemaakt moet worden.


Door de bomen kan het water niet over de zijkant van de trap lopen.

Door de rechte trapboom is deze trap eenvoudig strak af te werken tegen een muur. Een trap met bomen wordt, in vergelijking met een trap zonder bomen, naarmate hij langer is steeds lichter. Blijf op de hoogte van onze projecten, producten en nieuws met de MBS nieuwsbrief.


Varia prefab betontrappen. Antislipneuzen: gezandstraalde stroken, PVC boor antislipstroken kunnen in de betontrede voorzien worden. Maatwerk prefab betontrappen.

Een trap in beton is standaard uitgevoerd in gewapend industrieel grijs glad zichtbeton. Bordessen kunnen aan de betonnen trap aangestort worden of los meegeleverd worden. Traptrede elementen aanbrengen op een laag gestabiliseerd zandbed minimale een laagdikte van mm. De trapelementen aan de onderzijde volledig ondersteunen.


Bijna elk ontwerp is mogelijk dus wat voor trap u ook wenst, wij helpen u graag verder. Een draaitrap is een ronde trap zonder spil, ook wel Engelse trap genoemd. Snel naar: voordelen - prefab betontrap - ter plekke gestorte trap - prijs - bekleding.


Waarom een betonnen trap ? Naast de betontrappen maken we uiteraard ook de prefab trapbordessen. Ook hierin is een grote verscheidenheid. Naast een los bordes is het ook mogelijk om het bordes al samen met de trap uit een stuk te storten. Specials Mombarg gaat graag uitdagingen aan om bijzondere vormen in prefab beton te maken. De klant is vrij in zijn keuze van op- en aantrede, breedte van de trap.


Binnen de prefab -afdelingen van de Willy Naessens Group speelt kwaliteit de hoofdrol. Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver. De prefab beton trappen kunnen we distribueren door geheel België, Luxemburg en Nederland.


Wij produceren zowel standaardtrappen als maatwerk op onze productielocatie in Vianen. Ook voor bloktreden, stapeltreden, bordessen, balkon- en galerijplaten, kolommen en bruggen bent u bij ons aan het juiste adres. Zowel naar uitzicht als naar betonsterkte leveren wij een hoogstaand product.


De trappen van Verhelst Bouwmaterialen voldoen aan de geldende Belgische brandpreventienormen, in deze tijd van veiligheids-coördinatoren een bijkomende troef. Wijkt u trap af van onze standaard bouwpaketten vraag dan hier uw offerte aan: Door de enorme drukte zijn alle productieplaatsen voor dit jaar gevuld. U kunt hier kijken of deze trap wel bij u past.


Kijk hier hoe u dat het beste kunt doen. Zachte stoffen op je trap voor een op-en-top warm interieur. Traptekening met trap prijs zoeken, klik hier en volg de instructies op uw scherm. Afwerking van je prefab trap.


Traprenovatie stopt niet bij de bekleding van je trap. Ook de afwerking van je gerenoveerde trap vraagt aandacht – zeker als je je nieuwe trap perfect wil matchen met de rest van je interieur. Een betonnen trap plaatsen in huis, kantoor, openbaar gebouw, industriebouw. Nood aan een trap in beton op maat? Ontdek hier alles over betontrappen.


Bij de plaatsing van een betontrap kan je kiezen uit een préfab betontrap of een ter plaatse gestorte betontrap. Er bestaan tal van soorten betontrappen, in elke vorm en stijl. Préfab betonnen trap vormen.


De préfab betontrap kan verschillend uitgevoerd worden. Denk maar aan de haakse préfab betontrap of blokken betontrap waarbij de aantrede en de optrede mooi recht op elkaar staan. De Z- trap in beton heeft weer een schuin geplaatste aantrede waardoor het lijkt of de trap een zigzag profiel heeft. De beton trap bestaat uit prefab beton elementen en wordt eerst compleet op onze bouwplaats gemaakt.


Vervolgens leveren wij de betonnen trap op de afgesproken datum en tijd naar het beoogde gebouw. Wij vervoeren en plaatsen de trap vervolgens na concrete afstemming met de opdrachtgever. Hoewel betonnen traptreden misschien niet de meest voor de hand liggende oplossing is, is het op de lange termijn wel de beste en meest betaalbare oplossing. De trap wordt door hun studiebureau uitgerekend waardoor u op voorhand al de correcte prijs kent.


Doordat Megaton Oudenaarde enkel maatwerk aflevert voor aannemers, kunnen zij u verschillende oplossingen aanbieden voor de onder- en bovenaansluiting van de prefab beton trap. Geen verrassingen dus achteraf! Sinds meer dan jaar is Delmar Prefa gespecialiseerd in de productie van prefab beton elementen, met de nadruk op trappen , gevelpanelen en balkons.


De groep telt momenteel productie-vestigingen: Komen (BE) en Troyes (FR) voor natuurlijk grijs beton zoals trappen , Courrières (FR) voor gevelpanelen en Aalter (BE) voor architectonisch beton. Er wordt meer dan ooit voor prefab betonnen trappen gekozen. Dit succes wordt voornamelijk verklaard door de vele voordelen van de geprefabriceerde trap in beton. Voor kleine projecten is een ter plaatse gegoten betonnen trap dus iets goedkoper, voor grote projecten waar je meerdere dezelfde trappen nodig hebt, is een prefab betontrap goedkoper.


Niet enkel zijn deze trappen uitermate robuust, snel geplaatst en onderhoudsvriendelijk, ze voldoen ook moeiteloos aan de meest strenge eisen op het gebied van brandweerstand. Ook voor uw betaalbare betonnen trap op maat bent u bij ons aan het goede adres! Samen met onze partner produceren wij betonnen trappen en geven daarmee uw woning of bedrijfspand een robuuste en stijlvolle uitstraling. Wij beheren het complete productieproces: van ontwerp tot en met levering. Dat is niet zo voor de hand liggend als het lijkt.


Veel mensen zijn op zoek naar interessante en betaalbare mogelijkheden om een trap te realiseren. Het realiseren van een trap kan namelijk al snel behoorlijk wat geld kosten. We hebben een uitgebreid productaanbo waar u zeker uw ding in kan terugvinden. Trappen , terrassen en meer!


Beton stroomt door onze aderen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts