maandag 28 mei 2018

Middel tegen bloedluis kippen

Compleet assortiment om bloedluizen bij kippen te bestrijden. Diverse middelen tegen vliegen. Eenvoudig online te bestellen. Bloedluis bestrijden: middelen voor verblijf. Gelukkig zijn er veel middelen op de markt die bloedluizen effectief bestrijden.


Of het om voorkomen of het bestrijden van een uitbraak gaat, u kunt hier alles vinden.

Nieuwe middelen tegen bloedluis Tegenwoordig zijn er ook nieuwe middelen verkrijgbaar, op basis van siliciumdioxide of diatomeuze aarde. Beide middelen lossen het probleem niet definitief op, maar maken het wel beheersbaar. Het hok zal geregeld schoongemaakt en behandeld moeten worden. Er zijn ook roofmijten in de handel.


Mijn kippen hebben bloedluis , wat nu? Als je bloedluizen met je blote oog hebt gesignaleerd bij je kippen , dan betekend dat je te laat bent met behandelen. Dit middel is een witkalk wat het kippenverblijf bloedluis onvriendelijk maakt. Het maakt de omgeving wit en droog.


Twee dingen waar de bloedluis een hekel aan heeft.

Natuurlijke middelen voor bloedluisbestrijding. Werk je liever met natuurlijke middelen tegen bloedluis , dan zijn tabakstelen en nestkruiden een goede optie. Voor wie er aan zou twijfelen, ze bestaan, de echte chemische producten die bloedluis bestrijden bij kippen. Je kunt de bloedluis -etende beestjes kopen en in het hok loslaten.


Tegen bloedmijt werkt het zeker niet. De roofmijten gaan op jacht naar bloedluis en zijn veilig voor de kippen of andere vogels. Roofmijten tegen bloedluis kun je bestellen via een tuincentrum of online. Het Zijdehoen, de Yokohama, de Blauwe Sumatra, de Nederlandse Sabelpootkriel. Een liefhebber van kippen raakt er niet over uitgepraat.


En als houder van deze prachtige hobbykippen bent u natuurlijk heel zuinig op uw dieren. Het hok behandelen met een spray tegen bloedluizen pas je best toe uur na zonsondergang. Deze tip kreeg ik van een kweker, pas dan zijn de bloedluizen actief.


Wat ook goed is om bloedluizen te voorkomen is tabak mul mengen met het stro of schaveling in hun hok. Middelen op natuurlijke basis om bloedluis te bestrijden. U kunt hier kiezen uit sprays voor in het hok, sprays voor op de dieren, poeders voor op de dieren en voedingssuplementen.


Er kunnen op één kip wel 500. Diatomeeënaarde tegen bloedluis bij kippen is een zeer effectief, 1 natuurlijk en een niet giftig middel. In tegenstelling tot chemische bestrijdingsmiddelen zoals fipronil kan diatomeeënaarde zonder enig risico worden gebruikt.

Vroeg of laat krijg je met bloedluis oftewel rode vogelmijt te maken als je kippen hebt. Iedereen wist dat het middel waarmee de twee jonge ondernemers van Chickfriend bloedluis bij kippen bestreden, goed was. De kippenboeren waren verrukt. Eindelijk bleef de bloedluis goed weg. Maar over het succes van hun bestrijdingsmiddel wilden de ondernemers niets kwijt.


Spuit het hok van binnen goed schoon en ontsmet het daarna goed met chloor en wit het. Ontsmet de kippen ook met een spuitbus,vooral de poten. Volgens een bevriende boer heb je geen bloedluis bij kippen als je ze samen houdt met konijnen. Reinigen met Dasty-ontvetter, verkrijgbaar bij Wibra. Biosil is een vloeibaar middel dat bij toepassing geen stofoverlast kan veroorzaken.


Met Biosil vloeibaar bestrijdt u snel en effectief bloedluis bij alles wat veren heeft zoals kippen , duiven en siervogels. Het middel is reukloos stuift niet tijdens het aanbrengen en werkt snel en langdurig. Hoe herken je bloedluis bij een kip ? De oplossing tegen bloedluis bij kippen ? We hebben lang met vele dierenartsen, producenten, verdelers en ontwikkelaars gepraat.


We zijn tot een 1 biologisch product gekomen dat de bloedluis definitief aanpakt! Zonder ook maar enige negatieve werking voor de kip zelf.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts