woensdag 30 mei 2018

Betonelementen keerwanden

Stel nu online je sleufsilo samen. Advies en offerte op maat. Breed assortiment, altijd voordelig en snel. VB BETON maakt meer dan alleen standaard betonelementen. Het zijn stuk voor stuk topproducten die bijdragen tot de creatieve realisatie van uw project.


Keerwanden in verschillende uitvoeringen en afmetingen.

Het is in eerste instantie bijvoorbeeld zo dat deze betonelementen bestaan in diverse uitvoeringen. Om u het meest geschikte product bij uw project voor te kunnen stellen en de levering zo vlot mogelijk te laten verlopen, vragen wij u via een professionele aannemer of grondwerker uw bestelling te plaatsen. Ook kunnen wij u vloerplaten aanbieden welke geschikt zijn voor zwaar verkeer. Naast de standaard uitstraling leveren wij keerwanden met een verdikte ‘kop’ of een in hoogte verlopende bovenzijde. Ook deze betonelementen zijn dan ook het ontdekken meer dan waard.


Lees meer over keerwanden bij een talud. Vraag nu uw offerte aan, bel voor de scherpste prijs. Een Mholf bestratingL keerwand voldoet aan alle gestelde eisen en indien gewenst kunnen statische berekeningen van de L keerwanden worden aangeleverd.

In de loop der jaren heeft Nedabo B. Onze ervaren legploegen zijn actief in Frankrijk, Duitsland en België. Onze kernactiviteiten zijn onder andere het aanbieden van nieuwe en gebruikte betonplaten, betonblokken, keerwanden en gootelementen. Door deze typische vorm en het gewicht van de grond dat op de voet rust, blijft een keerwand goed staan.


Naast het grote assortiment aan nieuwe betonnen keerwanden hebben wij ook een groot aantal L- keerwanden en U- keerwanden staan die worden. Een keerwand is dunner dan een sleufsilowand en heeft daardoor ook een lagere aslast. De juiste toepassing van keerwanden in uw grond-, weg- en waterbouwproject is van groot belang. Wij hebben de meest voorkomende toepassingen gevisualiseerd in een overzichtelijk belastingschema voor keerwanden. Wilt u keerwanden op een andere manier toepassen dan de standaardtoepassingen, dan kunt u contact met ons opnemen.


Bespaar tot wel via kiesproduct. Naast betonplaten (stelconplaten), silowanden, keerwanden , stapelblokken en multiblokken, leveren wij beton-gerelateerde producten als afwateringsgoten, perssap duogoten en menggranulaat. In lengtes van 4 5 10 2tot wel 400cm lengte, afhankelijk van hoogte en voetlengte.


Indien gewenst paswanden snel te produceren om uw gewenste totaal maatvoering zonder zaagkosten en zaagsneden pasklaar te maken. Standaard hoekoplossingen in graden inwendif. Om u beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en mogelijk derde partijen uw gedrag binnen onze site. Onze keerwanden worden geproduceerd in onze eigen fabriek en worden gemaakt van de hoogste kwaliteit beton.


Hierdoor leveren wij keerwanden die elke klus aankunnen.

Groot voordeel is, dat wij elke gewenste keerwand kunnen leveren. Daarnaast hebben keerwanden een groot draagvermogen. Dit zorgt er voor dat de productie er van veel milieuvriendelijker is in vergelijking met plastic. Wij leveren complete sleufsilo's met vloer voor elk concept en budget. Onze prefab keerwanden zijn vervaardigd in hoogwaardig beton (CE gecertificeerd) en voorzien van de nodige wapening.


Beton is een natuurlijk product.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts