donderdag 24 mei 2018

Inbouwspots beton plafond

Geschikt voor halogeen en LED. Unieke eigen collectie plafondspots. Bestel met de laagsteprijsgarantie. Inbouwspots online bestellen.


Nu je weet waar je rekening moet mee houden, kan je met een gerust hart overgaan tot het bestellen van je inbouwspots.

We hebben voor jou alvast alle spots voor volle plafonds opgelijst. Jij hoeft enkel nog jouw favorieten uit te kiezen. Plaats plafond inbouwspot bepalen.


Bepaal waar de plafond inbouwspots komen te hangen. Dit kan je naar eigen inzicht doen of door een lichtadviseur laten bepalen. Het tekenen van een plattegrond met daarin de gewenste verlichting kan een handig hulpmiddel zijn. Bij een verlaagd plafond is de inbouwhoogte resp.


Het formaat van de inbouwbox en dus van de inbouwruimte is afhankelijk van de spot.

Als beton wordt gestort moet daarmee vooraf rekening worden gehouden. Wij willen ons huis voorzien van inbouwspots (onder andere), op zich niet speciaal, maar en nu komt het: mijn plafonds bestaan niet uit welfsels maar uit gewapend beton. U hoort het al, dat gaat niet gelachen zijn om daar in te boren. Hoe pak ik dit nu best aan?


Kantelbare vierkante inbouwspot , gemaakt van mat roestwerend aluminium en is daarom ook in de badkamer te gebruiken. Dit inbouw armatuur is ook leverbaar met bladveren voor een beton of vol plafond. Gaat u trimless inbouwspots in het beton plaatsen?


Dan kunt u deze complete set bij ons kopen. Bespreek samen met uw aannemer hoe u deze sparingskisten in het beton kan plaatsen. Halogeen inbouwspots worden erg warm.


Wanneer de inbouwspots worden afgedekt, kunnen de spots hun warmte niet kwijt. Zo kan er kortsluiting of brand ontstaan. Zorg er dus voor dat de spots niet bedekt worden door isolatieplaten of andere materialen die boven het plafond zijn achterbleven.


Nu is mijn oog gevallen op inbouwspots in het plafond. Het plafond van een nieuwbouwwoning is beton , desalniettemin weet ik niet of het ook bewapend beton is. Het betreft een plafond waarbij om de meter een sleuf zit, en die kan ook niet weggehaald worden (dicht stucen gaat scheuren volgens hem).

Let dan op het type plafond in je huis. Wil je toch inbouwspots plaatsen in een huis met een betonnen plafond , dan zul je het plafond iets moeten verlagen. Hoewel led- inbouwspots maar minimaal warmte afgeven, moet deze warmte wel weg kunnen. Daarom adviseren wij voor het installeren van led-inbouwspotjes in een verlaagd plafond een minimale afstand van drie centimeter tussen het oorspronkelijke plafond en het verlaagde plafond.


De enige led- inbouwspots met deze lage inbouwdiepte zijn spotjes van 1. Bij LedLampenDirect krijgt u standaard jaar garantie en Gratis bezorging! Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver. Nu zonder verzendkosten bestellen! In massieve plafonds zoals beton of een houten balk. Armaturen die weinig koeling nodig.


Een minpuntje is dat er voldoende vrije ruimte moet zijn onder het plafond of achter de muren. Zo zal je al snel centimeter moeten zakken met je plafond wanneer je inbouwspots wil plaatsen in een bestaande ruimte. Ik wil graag spotjes in mijn plafond hebben, maar het plafond is van beton. Uiteraard zal er iets voor de stroomvoorziening moeten gebeuren, maar ik vraag mij af wat allemaal mogelijk is. Een verlaagd plafond of een spanplafond is een mogelijkhei maar dit is nogal prijzig voor mij.


Heb jij een soortgelijke klus? Deze 1-spots LED opbouwlamp Vedi is van het merk Home Sweet Home. Door het beton krijgt deze spot een robuust uiterlijk waardoor hij goed in een industrieel, ambachtelijke stijl past.


Ideaal als je nog een lichtpunt mist aan het plafond of aan de wand van het toilet of de hal. De opbouwspot is gemaakt van metaal en beton en wordt geleverd. Op deze manier is er ruimte genoeg om isolatiedekens aan te brengen en inbouwspots te plaatsen met indirecte verlichting. De meeste bestaande plafonds zijn van beton of kanaalplaat ( vaak in de nieuwbouw ), houtenbalken of gipsplaten die voorzien zijn van een stuclaag. Ze zijn verkrijgbaar in diverse uitvoeringen en formaten.


Het grootste voordeel van inbouwspots is dat ze naadloos te integreren zijn in het interieur en dat er geen armaturen afgestoft moeten worden. Op zoek naar verlichting in de keuken, het toilet, de badkamer of ergens anders in huis? Sommige inbouwspots zijn dimbaar.


Zo kun je altijd de juiste sfeer bepalen. Of de inbouwspot dimbaar is, hangt af van de LED lamp die je.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts