maandag 21 mei 2018

Vossemeren zwembad

Jouw nieuwe favoriete Zwembadje kopen? Bekijk nu ons uitgebreide assortiment zwembaden. Meer geluksmomentjes buiten! Altijd de beste en leukste woonaanbiedingen van dit moment.


Bestel Zwembaden eenvoudig online of bezoek een Leen Bakker winkel in de buurt!

In een enorme tol draai je nog even rond om vervolgens in het eindbad te plonsen. In het snorkelbad gaat een exotische onderwaterwereld voor je open. Dat is de branding van het golfslagbad! Boek mooie last minutes Center Parcs aanbiedingen! Tot wel korting op de mooiste vakantiehuisjes, midden in de natuur.


Inclusief zwemparadijs en gratis activiteiten. Twee indrukwekkende meren, ontelbare watersport- en piratenavonturen of bezoek Plopsa Hasselt.

Je vindt er watervallen, glijbanen, stroomversnellingen, wildwaterbanen en nog veel meer! Kijk dan eens naar onze last minute aanbiedingen. Deze winkel is geplaatst in de categorie Zwembaden. Duurzaamheid is de basis van Center Parcs, groen zit namelijk in ons DNA. Uniek is toch wel de indoor speelwereld Discovery Bay, helemaal in piratenthema.


Zelf geniet je hier van een kopje koffie. Midden in het dennenbos of aan de oever van het meer vind je accommodaties voor tot personen. Kies voor een Comfort, Premium of VIP cottage, of voor een hotelkamer.


Je vakantie onvergetelijk maken voor de kids? Verblijf in een een kleurrijke Kindercottage! De Vossemeren is gelegen aan twee grote meren, ideaal voor watersporters! Maak jouw borst nat voor ongekende waterattracties. Bewonder vissen in het koraalba trotseer wildwaterbanen en met ons enorm aantal glijbanen kies je zelf hoe je door het zwembad suist!


En dit zonder rode ogen, want bij Center Parcs zit er minder chloor in het. Ga naar Leen Bakker of bestel eenvoudig online!

Overtuig uzelf en lees èchte reviews. De jonge kinderen kunnen zich helemaal uitleven in de Kids Disco. Of lekker ravotten in de speeltuinen en zwembaden. Park Vossemeren heeft op verschillende locaties wifi-dekking door middel van KPN Hotspots. U hoeft op het vakantiepark de Vossemeren geenszins het vakantiepark af, maar wilt u dit wel: wandel door de sfeervolle winkelstraten van Lommel of maak hier een gezellige rondrit met het toeristisch treintje Tschu-Tschu.


Daarnaast kunnen gasten tijdens hun bezoek gebruikmaken van een zwembad en een lounge. Er is voor extra gemak gratis parkeren beschikbaar voor gasten. Which of our restaurants under the palm trees will it be today: Italian, rich.


Of wandel door het nabijgelegen natuurgebied Lommelse Sahara.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts