donderdag 31 mei 2018

Zonnehuis westwijk

Zonnehuis Westwijk is een modern gezellig verpleeghuis in de Amstelveense wijk Westwijk en biedt zorg aan mensen met dementie. Mensen met geheugenproblemen zijn van harte welkom. Zonnehuisgroep Amstelland biedt alle vormen van ouderenzorg, van thuiszorg tot intensieve verpleeghuiszorg in de gemeenten Amstelveen, Amsterdam-Zui De Ronde Venen. Er zijn woningen (plaatsen) voor kleinschalig wonen. Ieder heeft een eigen ruime slaapkamer van ± 20m met tv- en internetaansluiting, een hooglaagbed en een linnenkast.


De badkamers worden gedeeld.

MBO of HBO verpleegkundige, Zonnehuis Westwijk. Verzorgende IG niveau Zonnehuis Amalia. Er is heel veel mogelijk thuis, ook intensieve specialistische zorg. Ondanks alle mogelijkheden kan het zo zijn dat u niet langer voldoende zorg kan.


Zonnehuis werd gebouwd voor het gemeenschapsleven van -met name- bewoners van het Tuindorp Oostzaan, vanuit de filosofie dat een bloeiend verenigingsleven van belang is voor de opvoeding van de arbeidersklasse. Oorspronkelijk als verenigingsgebouw voor de arbeiders van het NDSM terrein, wat nog geen twee kilometer van ’t Zonnehuis ligt. Zonnehuisgroep Vlaardingen biedt verpleeghuiszorg, thuiszorg en revalidatie volgens de hoogste standaarden. Maar zorg voor kwetsbare mensen gaat over méér dan.


Ik ben zo blij dat ik voor Juliana gekozen heb, de verzorging was zo goed en liefdevol.

Dat heeft mij van veel zorgen ontlast, want het is vreselijk als je partner opge nomen moet worden. Daarom ben ik altijd zo teleurgesteld als mensen zich zo negatief uitlaten( inmijn geval Juliana )over het Zonnehuis. Parkeren Er kan voor de deur, na de slagboom (gratis) geparkeerd worden. Mocht het parkeerterrein vol zijn, dan kunt u op het parkeerterrein naast Belmonte terecht (Laan van de Helende Meesters).


Het Zonnehuis beschikt ook over een supermarkt, een kapsalon en schoonheidssalon. Op 5meter van het Zonnehuis ligt winkelcentrum Stadshagen. In het Zonnehuis (tevens verpleeghuis) is de keuze gemaakt voor kleinschalig groepswonen of tijdelijk verblijf. Er zijn verschillende buurten met daarbinnen herkenbare straten met elk hun eigen naam.


Degene die in het Zonnehuis is opgenomen, is verzekerd van goede zorg. Dat je je geen extra zorgen hoeft te maken. De bruiden van Zonnehuis Westwijk. Naar details pagina Toon op kaart.


Tuincentrum Het Oosten bushalte. Zonnehuisgroep IJssel-Vecht is een zorggroep met locaties in Zwolle en Ommen, gespecialiseerd in ouderenzorg. Zorg voor mensen met dementie en met belemmeringen.


Eind juni wordt er verhuisd naar de twee nieuwe gebouwen op het terrein van het huidige Zonnehuis Amstelveen en tot slot gaan ongeveer bewoners van het huidige Zonnehuis Amstelveen naar de nieuwe Luwte. Als je na een uitje met je moeder bijna bij het. Vind een verpleeghuis en verzorgingshuis in Amstelveen, bekijk de adresgegevens, lees de waarderingen van anderen en laat ook uw mening achter.

Kom elke eerste vrijdag van de maand naar ’t Zonnehuis in Amsterdam-Noord en ontdek nieuw talent op het gebied van theater, dans en kleinkunst. Het huis straalt gezelligheid en warmte uit. De mooie en ruime tuin wordt als het weer het toelaat veel gebruikt door bewoners en bezoek.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts