vrijdag 11 mei 2018

Cinderella kussen orthoflex

Scherpe prijzen, snelle levering! Gratis levering vanaf €50. Bezoek onze winkel of bestel eenvoudig online bij Leen Bakker! Het Emma kussen gratis thuisbezorgd met geld-terug-garantie.


De beste en leukste woonaanbiedingen van dit moment vind je bij Leen Bakker. Het kussen heeft een wigvorm en is wasbaar op graden Celsius.

Haal voor het wassen wel eerst de neksteun eruit via de ritssluiting aan de onderzijde. Dagelijks zacht opkloppen en regelmatig luchten. Ieder kussen is afgestemd op een specifieke lichaamsbouw en het lichaamsgewicht. Het hoofdkussen bestaat uit drie bovenvlakken welke variëren in vulgewicht. Hierdoor biedt het kussen een goede ondersteuning bij elke slaaphouding.


In het centrum van het kussen is een tussenschot geplaatst, dat ervoor zorgt dat het kussen altijd stabiel is. De neksteun zorgt voor de nodige drukverdeling van de nek en de schouders en dat creëert optimaal slaapcomfort.

De vulling blijft goed op zijn plaats waardoor het kussen vormvast blijft en altijd de juiste support biedt. Er zijn varianten, dus een fijn assortiment met voor ieder wat wils!

Ruim een derde van ons leven slapen we. Het is daarom belangrijk om een goed hoofdkussen te kiezen. U wilt natuurlijk op een kussen slapen dat bij uw lichaam en slaaphouding past.


Er zijn maar liefst hoofdkussens voor u ontworpen, die stuk voor stuk aan andere behoeftes voldoen. Orthoflex type F (Firm) is de stevigste variant. Hiervan zijn zes varianten van Soft naar Firm.


Met elke dag nieuwe artikelen van exclusieve merken. Meer dan 1leuke woonwinkels. Cinderella Orthoflex collectie. Altijd de beste en leukste woonaanbiedingen van dit moment.


Daarom de Firm aangeschaft, een heerlijk kussen , geen last meer van mijn nek en schouders, wat al jaren problemen geeft. Kom naar de winkel of bestel online! Voor 22u bestel morgen in huis.

Ieder mens is uniek en daar is de Orthoflex collectie op afgestemd. De latex neksteun verdeelt de druk en ondersteunt de schouders en nek, waardoor een ontspannen slaaphouding ontstaat. Door de goede houding van de wervelkolom, ontspannen de nekspieren en dit voorkomt het inklemmen van de zenuwen.


Dit kussen is het zachtste kussen uit de Orthoflex serie.

Wij staan voor 1 Tevredenheid. Dat betekent dagen lang: Niet goe geld terug! De Orthoflex is verkrijgbaar in verschillende hardheden, van super zacht tot lekker stevig. Een serie met verschillende hoofdkussens. De speciale latex neksteun verdeelt de druk en ondersteunt de schouders en nek, waardoor een ontspannen slaaphouding ontstaat.


Dit ademende materiaal is lekker luchtig, waardoor het kussen fris blijft. Ga naar Leen Bakker of bestel eenvoudig online! Hij kan gewassen worden, maar dan zonder de neksteun!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts